S rejpaly souhlasím, ty DIN lišty jsou trapné

... jj a celou dobu ses druhou rukou ještě drbal na péru ... hi,hipepe-flash píše: ↑16. 8. 2023, 9:27 Voron 2.4 350x350mm s TAP a CAN, stavba a oživenie cca 20 hodín. Skladal som ho minulý týždeň- Žiaden problém. Ak to niekomu trvá 400 hodín, nech sa do toho ani nepúšťa .
Zapomněls Barte, že tím pérem manželku mlátí, když ho nase..eelbarto píše: ↑18. 8. 2023, 11:12 To Pepe: Zdar kámo od roku 2018 tady máš 3 nic neříkají moudra. Protože seš evidentně duševně pomalejší, tak ti napovím učel tohoto vlákna. Smyslem je výměna zkušenosti, vychytavek, web odkazů, rad či usnadnění si práce. Měním 30, ted už spíš 50 procent dílu za lepší či kovové, díly pro tisk mi kámoši vývojáři každých 14 dní mění. Elipsovite díry na šrouby se mi např nelíbí, inserty lisuju všude atd. Řádkový display nahradím dotykáčem, potom zjistím, že je malý a objednávám větší atd,atd,atd. Nevadí mi to, hraju si rád, ale občas už u toho opravdu rostu. Kdybys tady napsal detaily tohle mě trápilo, tohle jsem vylepšil, tohle je aktuální stav a na hávo věcí se tě zeptám, potom má vlákno smysl. Tohle není o měření vocasů kámo. Ted vím, že si to dal za 20 hodin protože seš genialní, manželce to děláš 5x za noc, máš půlmetrový péro a tvoje Felici ti jezdí 300km/hod. Tož asi tak.