Jakou jsi měl rychlost tisku?
Voron 2.4 Level Zero
Ber to Barte jako pochvalu
Prvni tiskarna, prvni tisk, jasně ze o tom víš zatim prd, ale uz je muzes stavet na kšeft
Kde jinde by to šlo 

SM16A, FN20, 3E710B, CDC7-2, HO02, CO2laser, Fiber.. propagator www.atreon.cz
Tiskoška je uplně tichá, motory ani nevíš, že tam jsou, větráky Boardu i Maliny umím zkrotit na skoro neslyšně. Otravné jsou větráky na extrudéru to jsou strašný ječáci. Kámoš mi nedávno posílal zuhelnatělý extruder a celkem pěkně zahořenou tiskárnu, tady je krotit je asi stejně rozumný nápad jako zkoušet s jakým množtvím chladící kapaliny ještě pojede auto hi, hi. Lepší kovové větráky nepřichazejí v uvahu, váha už by sundala tiskošku ze stolu. Jak to máte zkušení sokolíci ? Chlazení extruderu (ten by snad trošku jit mohl ?) i dole filamentu ? Máte je trošku stažené ? To ječení je fakt hrozný. Už chápu proč manželky kamošům hrozí rozvodem, když měsíce nemůžou spát.

Pár vajíček na velikokonoce
Ted po ubrání na podávání už zavity na pohodičku.

Pár vajíček na velikokonoce

Tady vidím jenom max. limity tiskárny. Tiskneš už připravené modely nebo už máš naslicované něco vlastního?
V téhle kvalitě tiskne i fosílie Ender 5 za hodinu po vybalení z krabice ale za cenu, že obvod jezdí max. 30mm/sec.
Elektrikář, mechaniku dělám jen z donucení a jako hobby.
ps. co jsem koukal do různých slicerů, tak Voron 2,4 tam má většinou v profilech přednastavenou rychlost 60 -120 mm/sec (což mi nedává moc smysl - vzhledem k vynaloženým prostředkům a času)
např. s V400 tisknu většinou konzervativní rychlostí 200-300mm/sec dle materiálu + zrychleni 10 000mm/s² / první vrstva 65mm/sec
ps. chystám se na trochu upraveného Vorona : 600x600x350mm, silnější vnější rám z profilu 40x40mm,CAN bus, jiný extruder , HDMI 7´ ...
... aby to mělo nějaký smysl, tak to musí tisknout min 250mm/sec
např. s V400 tisknu většinou konzervativní rychlostí 200-300mm/sec dle materiálu + zrychleni 10 000mm/s² / první vrstva 65mm/sec
ps. chystám se na trochu upraveného Vorona : 600x600x350mm, silnější vnější rám z profilu 40x40mm,CAN bus, jiný extruder , HDMI 7´ ...
... aby to mělo nějaký smysl, tak to musí tisknout min 250mm/sec
... plany tady maji desitky snilku, ich to realne postavil, snad slovo "chystam " ... 2038 ...pretvoris na realitu. Jsem zvedavy, jak gantry v te hmote budes brzdit, pri 600 se to bude klepat jako ratlik, ale papir snese hodne

Když to je aesy, tak už doufám stavíš ? Stealthburner s taptapem má 500gramů, to ti s tou délkou 600 bude slušně cvičit, když uz na 350 je to rozklepaný, respektive to bude prohnuté už svojí vahou bez pohybu. Za ty roky tady na foru jsme zde načetli stovky snílků, kteří nikdy nepřekročili svůj stín směrem do reality. Presidentkou hvězdné pěchoty je frézka Pavlína, tak doufám, že nerozšíříš tyto řady 
Vorona lze pojmout i takto:

Vorona lze pojmout i takto:

Stále žádný další Voron ani V0 pro děcka ? Kluci nebudte takový másla. Zrovna včera jsem čuměl na YTbera ze státu. Chálil Vorona ve srovnání s Bambu a současně dodával, že pro stavbu je nutná notná dávka odvahy
Dnes jsem se naučil žehlení v Průšákovi a fakt pecka 

Když to tak čtu, tak Tě obdivuju. Já teď dokončuju dílnu. Ale v zimě bych se do toho pustil. Líbí se mi. Endera jsem pustil do světa před pár měsíci, a začíná mi tiskárna chybět....
Yoda Minimill, Sieg iKC4, SU32, Lagun, TOS 1U
To je výhoda, že jsi našel někoho, kdo se toho krámu ujal. Budeš li chtít ušetřit, tak si objednej nebo udělej rám, hodně seriových věci mi po stavbě zbylo.