pafik píše: ↑14. 9. 2023, 10:42
Grad píše: ↑14. 9. 2023, 8:36
Nemá cenu probírat jakékoliv příklady pojistného (ne)plnění ze strany těch zlodějů... zde totiž lidí vždy tahají za ten kratší konec a "klienty" jsou jen do podpisu a zaplacení...
Znepokojivá je ta novinka v zákoně, která takto strání, zvýhodňuje a zjednodušuje život nikoliv občanům, ale někomu kdo to nejen že nepotřebuje ale ještě zcela jistě zneužije...
Ta nutnost pojišťoven zkoumat příčinnou souvislost nějakého problému na pojistnou událost tam dosud nebyla náhodou. Zajímalo by mne zdůvodnění předkladatele změny, proč už tuto povinnost pojišťovny dle nového zákona nemají.
No prostě lobing, rozumějte cosi kdosi dostane, když to klapne tak jak lobbing chce.
.....
Tady aspoň vidíš, jak obrovská ta kmotrovská chobotnice pětidemolice je. Nejen kmotři jako osoby, ale i firmy jako takové. Aniž bych Babiše v posledních volbách (i těch budoucích) volil, hlavní důvod nenávisti k němu je ten, že část těch chapadel utnul. Jak velkou, o tom se můžeme přít; část pravděpodobně nahradil jinými (svými) chapadly (o tom nic nevím a proto připouštím možnost), ale jsem přesvědčenej o tom, že kdyby býval s kmotry spolupracoval, měli bychom tu vládu ODS-ANO (pravděpodobně už druhou). S nadšenou podporou všech mainstreamovejch médií.
Když už, tak dáme také politicko-personalně-volební okénko.
Jsem na tom obdobně bytostně nesnáším Babiše už když se drápal nahoru jsem věděl co je zač ze zkušeností okolí, nemluvě o Zemanovi, ale také Klausovi...
V podstatě jakékoliv převleč kabáty a podobné...
Pokud si mohu dovolit předpověď, další vláda bude mafiánské duo ODS + ANO, lidí jsou nepoučitelní...
Pro vrtali co dokola naznačují, a jak podporujete vy to hrdinství lidí na východě co denně umírají hlavně za svou zemi, ale jaksi mimochodem také za to, že russak už sem opravdu zas nepáchne?