Co jste dneska bastlili?
Britt> mne to neprijde prehnane. Sam mam ve slusne izolovane dilne (dute cihly + 150mm polys, 100m2-400m3, dvoje izolovana vrata) elektricke topeni 6kW a v zime je to tak tak.
TOS S28, DIY CNC, Holzmann ZS-40HS, Prusa Mk3s+MMU2s, Bambu X1C Combo
-
- Kontaktovat uživatele:
Mam to podobne a vytopi to 24m2 dilnu tak kolem 15 stupnu. Na tricko to neni, ale aspon tam nemrzne. Hlavne je to dobra prevne roseni atd. Obcas ro pustim dalkovym ovladanim i pres den. Jinak musim jeste dodat, ze zatim nemam zatepleno. Takze tepelne ztraty jsou porad velke.
Sm16, Avia Fnb25, Jones&Shipman 540ap
A nevyšlo by levněji dát do dílny pár normálních radiátorů, když trubky už tam vedou ?
Koupím hliníkové profily délky cca 60cm, nabízím 90,-Kč/kg.
tohle naft topení není špatný , ale těch 8kw to určitě nemá , mám to samé v garáži.
koupil jsem k němu 5m htubku na výfukové potrubí stočil ji do šneku a dal ventilátor a je to podstatně lepší - ty výfukové plyny mají dost vysokou teplotu .
koupil jsem k němu 5m htubku na výfukové potrubí stočil ji do šneku a dal ventilátor a je to podstatně lepší - ty výfukové plyny mají dost vysokou teplotu .
-
- Sponzor fora
- Kontaktovat uživatele:
Já myslím, že to je ještě lepší. V bůčku je čistého masa tak půlka, takže je to vlastně už z padesáti procent zdravé a progresivní veganské jídlo.
Aleš Procháska
Pozor na vlhkost, doporučuji to vakuově nasytit pryskyřicí bude to mít celkově hodně výhod.
Na konci poznávacího procesu je omyl zcela vyvrácen a my nevíme nic. Zato to víme správně.