Zadné púzdro sa dá pekne vykrútiť, vnútorná matica ide ľahko povoliť.
a axialne ložisko vovnútri je potom pekne voľné
Predná vnútroná matica medzi ozubkom a telesom prevodovej skrine je uplne navoľno (ked sa to zahrizlo bola povolená uplne)
Predná vonkajšia - tú som tiež povolil o cca 10mm a tým som posunul vreteno smerok k suportu - išlo to len s kladivom
ona sa nedá vykrútiť uplne pretože tento výstupok na vretene tomu bráni a ako som ju povoľoval tak vdaka tomu sa pohlo vreteno smerom k suportu
Takto som posunul vreteno a vnútri skrine sa mi už ozubká nehybali (vôla len pár stovák cca už nebola) tak som sa bál aby som niečo ne...
Zobral som mosadznú platňu oprel o predok vretena a kladivom posunul kusok naspäť smerom od suportu - kolesá v skrini majú opäť vôľu (tých pár stovák).
Myslel som si že vreteno treba vytiahnuť smerom k suportu a že ozubká su na kajlíku a budu sa dať pekne vytiahnuť.
Sústruh som kúpil asi pred necelým rokom a robil som na nom asi 5x len drobnosti, mazať som nemazal lebo pán od ktorého som to kupoval vravel že je v prevodovej skrini olej a ten sa rozstrekuje pri pustenom stave - a ano je to všetko mokre od oleja a zadné púzdro je pekene "mokré" pred tým ako som šiel sústružiť a zadrhlo sa - som si pokrútil s hlavičkou s rukou v pohode... potom zapnul a po pár sekundách bolo.