Co jste dneska bastlili? Vytvareli....
No vidíš, toho jsem si všiml až teď, když jsi mě na to upozornil .
Tři dny na tom s přestávkama dělám a tohodle jsem si nevšiml ...

Chyba chyba, to se musí nějak opravit. Buď se obrousí ta původní klika dokulata, nebo se na tu novou doletuje materiál.
Dnes som skladal totok:

Na jednej stanici chce zákazník pracovať s dielmi pre dve rôzne autá rôznych značiek. A zároveň to muselo byť malé, aby obsluha mala dobrú ergonomiu podľa nejakej eu normy. Takže sa mení profil, po ktorom jazdia trysky a ešte aj ich poloha. takže je tam vozík, čo vodí vozík, čo vodí vozík
Ten piestik s pružinou určuje, ktorý typ dielu sa bude mazať. Nie sú tam namontované vodiace kladky.

Na jednej stanici chce zákazník pracovať s dielmi pre dve rôzne autá rôznych značiek. A zároveň to muselo byť malé, aby obsluha mala dobrú ergonomiu podľa nejakej eu normy. Takže sa mení profil, po ktorom jazdia trysky a ešte aj ich poloha. takže je tam vozík, čo vodí vozík, čo vodí vozík

Moc hezké, nebylo by vic fotek?jean píše: ↑9. 10. 2023, 6:51 Dnes som skladal totok:
Na jednej stanici chce zákazník pracovať s dielmi pre dve rôzne autá rôznych značiek. A zároveň to muselo byť malé, aby obsluha mala dobrú ergonomiu podľa nejakej eu normy. Takže sa mení profil, po ktorom jazdia trysky a ešte aj ich poloha. takže je tam vozík, čo vodí vozík, čo vodí vozíkTen piestik s pružinou určuje, ktorý typ dielu sa bude mazať. Nie sú tam namontované vodiace kladky.
SM16A, FN20, 3E710B, CDC7-2, HO02, CO2laser, Fiber.. propagator www.atreon.cz
Odfotím to, ked to bude hotové. S fotkami je trošku problém, lebo automotive... Všetko je strašne utajené, lebo čo keby niekto z fotky skopíroval hovnou 
Teraz ideme skladať stanicu, na ktorú som objednával 78 hiwin vozíkov... To som zvedavý, ako to dopadne.

Teraz ideme skladať stanicu, na ktorú som objednával 78 hiwin vozíkov... To som zvedavý, ako to dopadne.
-
Ahoj,
zaujali ma tie vybratia na držiaku pre červíky, ale možno to iba na tej fotke klame. To nieje robené bokom valcovej frézy, že? Aký majú vlastne tvar?
SU32, MN80, FN25, ISEL4433, Jakobsen SJ25, N1, V20, Anycubic Kossel
Ja jsem kdysi spolustavel do automotivu rig taky s malymi Hiwin lin. raily a voziky.
Byla to testovaci platforma umistena na dvojici railu souhlasne s hlavni osou automotive vibraci a voziky odchazely, prestoze nominalni zatizeni pro ne bylo minimalni.
Rexroth Star stejne predepnuty na takove veci netrpi.
TOS S28, DIY CNC, Holzmann ZS-40HS, Prusa Mk3s+MMU2s, Bambu X1C Combo
Také mě to zaujalo, tipuju něco jako kulová fréza ve směru osy červíkazverodoktor píše: ↑9. 10. 2023, 9:21Ahoj,
zaujali ma tie vybratia na držiaku pre červíky, ale možno to iba na tej fotke klame. To nieje robené bokom valcovej frézy, že? Aký majú vlastne tvar?

mimooborová naplavenina • kolowratský zázrak™ • NPS • GCU • HirthCalc • ncDP.ino