když se nedaří :-(
Moderátor: sysel
První problém asi bude, že žlutoch neví co ta šuplera ukazuje, analogové řešení možná nikdy neviděl. Další věci je asi profil zákazníka. Každá rok mám pár set objednávek za roky už to bude pěkné číslo, podle toho se možná i chovají. Jak už jsem psal, kámoš problémista udělá 3 objednávky ročně a ve dvou je vysírá, tak to logicky zařezávají.
Jasně, vidí tvůj rating a kolik jsi za tu dobu utratil .
http://www.rm-reznicek.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
Pár kaček tam nechám každý rok, ale to je pro ně nepodstatné. Navíc z nich děláš pitomce, protože mi odepsal, že 0,2 není zásadní rozdíl i když se ve skutečnosti o dvojnásobek.elbarto píše: ↑15. 9. 2023, 8:41 První problém asi bude, že žlutoch neví co ta šuplera ukazuje, analogové řešení možná nikdy neviděl. Další věci je asi profil zákazníka. Každá rok mám pár set objednávek za roky už to bude pěkné číslo, podle toho se možná i chovají. Jak už jsem psal, kámoš problémista udělá 3 objednávky ročně a ve dvou je vysírá, tak to logicky zařezávají.
Na můj dotaz, proč nemají v nabídce rozměr 1,4 cm jsem zůstal bez odpovědi.
Nechci pána nějak podezírat, ale ta zavařená příruba nepůsobí nijak seriozně, tak kdoví jak to skutečně je. Jestli třeba neměl podobně "opravovaný" uchycení koleček. Byl funkční regulátor, pojišťovák, nebyl "nastavený" vyšší tlak než povolený, protože to třeba utahovák nechtělo brát. Taky asi neni rozumný kupovat nejlevnější šunty. Nicméně štěstí měl jak sviňa.
-
Vždyť byl plný vody - nástřik na stěnách, vnitřní koroze je taky z videa vidět. A myslíte si že to mělo tlakovky?
Jinak rozhodně štěstí.
Jinak rozhodně štěstí.
Tlakové nádoby se většinou provozují jako mokré, samozřejmě na to jsou konstruovány.
Ono to pak šetří výkon vymrazovačky.
Ono to pak šetří výkon vymrazovačky.
Na konci poznávacího procesu je omyl zcela vyvrácen a my nevíme nic. Zato to víme správně.
-
Hm, tak to mi připadá nějaký divný - protože jak Atlas, tak Alup (a řekl bych že i ti ostatní) mají rozhodně sušku za separátorem, tj. PŘED tlakovou nádobou.
Nemluvě o tom, že ta suška je tam (před tou nádobou) právě proto, aby se minimalizovalo riziko koroze vzdušníku a tím (těma korozníma produktama) se pak nesvinila pnematika v mašinách.
Odkalování na nádobě sice ty FF šroubáky mají, včetně toho našeho, podle papírů se to má sice kontrolovat, ovšem v TN není ani sebemenší stopa vody - pixla je po xx letech provozu naprosto jak nová.
Asi jde o to jaký vzdušník, beru že 5-10 kubíkový se nikomu nechce dávat dovnitř a nechá ho stát venku, potom v zimě by byl problém, sušičky se běžně dimentují na +3°C, tím pádem by se ve vzdušníku hromadila voda i za sušičkou. Navíc tím že se voda v něm zkondenzuje předem se šetří výkon sušky.Sancho Panza píše: ↑19. 10. 2023, 5:20Hm, tak to mi připadá nějaký divný - protože jak Atlas, tak Alup (a řekl bych že i ti ostatní) mají rozhodně sušku za separátorem, tj. PŘED tlakovou nádobou.
Nemluvě o tom, že ta suška je tam (před tou nádobou) právě proto, aby se minimalizovalo riziko koroze vzdušníku a tím (těma korozníma produktama) se pak nesvinila pnematika v mašinách.
Odkalování na nádobě sice ty FF šroubáky mají, včetně toho našeho, podle papírů se to má sice kontrolovat, ovšem v TN není ani sebemenší stopa vody - pixla je po xx letech provozu naprosto jak nová.
Ale u malých jednotek, kde je síla stěny slabá není voda žádoucí - bhužel málo kdo to provozuje správně a voda se tam sjeně nakonec objeví.
Na konci poznávacího procesu je omyl zcela vyvrácen a my nevíme nic. Zato to víme správně.
Ja mám sušičku až za nádobou. Je to originál zostava skrutkový Schneider+vzduchojem+sušička, zapojené v tomto poradí, zmontované a dodané ako celok.
je pravda, že vo vzduchojeme sa vie nahromadiť tej vody dosť. zajtra musím vypustiť.
je pravda, že vo vzduchojeme sa vie nahromadiť tej vody dosť. zajtra musím vypustiť.