prochaska píše: ↑12. 11. 2023, 11:14
Díky za informace. Já to ani nechci měnit (a kdyby, tak to nebudu dělat podomácku, protože to už na pohled nevypadá jednoduše), mně jen zajímalo co to je a jak to funguje, v téhle oblasti se nepohybuju, ale člověk má být zvědavý
Funguje to výtečně - tj. klidně i po desítkách milionů cyklů se o tom obvykle neví. Skákací efekt prakticky nula, takže typicky všude kde se chce přesné řízení (servoventilem a indukční snímače a nebo odměřování) se to používá.
Životnost je ale extrémně podmíněná čistotou oleje (tj. filtrama - uživatelem) a životností toho kroužku pod tím. To samý válec, musí mít skutečně geometrií a optimální povrch po honování.
My je třeba měnili po nějakých 20 letech - na pístnici, (je nitridovaná) se nenaměřilo naprosto nic, válec (je ocelový, honovaný) taky nula, gumový kroužky, co děljí přítlak byly ovšem úplně v xxxxx, ten vnější kluzný kroužek se měnil pouze proto, protože když už to bylo rozebraný (což je čistý opruz) , tak jsem tam nechtěl dávat ten původní, takže se vyměnila rovnou celá sestava - vnější stěrák, manžety, vodicí kroužky - prostě vše, co se koupilo jako servisní set.