Tak to dohodnem?
Přebytky
Pravidla fóra
Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .
Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .
Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
Díky, Zbýňo! Cena mi přišla v pohodě, jen jsem si to neměl v tu chvíli čas pořádně prohlédnout. To jsem udělal později a došel jsem k závěru, že bych to asi neuměl použít a nechtěl jsem dále blokovat ostatní. Nicméně malinko na to ještě koukám a zeptal bych se (třeba bude zajímat i někoho jiného):
1. Čtu to: správně - na válečcích je to X, Z jsou pouze T?
2. Rozjezd 300mm má to Z nebo X? Kolik má ta druhá osa?
3. Má X nějaký polohovací šroub nebo něco? Příp. vidíš možnost ho tam nějak rozumně dobastlit?
4. Jaká je zhruba celková váha a celkové rozměry (zajímalo by mne i jak to vypadá zezadu, šla by příp. fotka i s přiloženým metrem, prosím)?
Dík, T.
1. Čtu to: správně - na válečcích je to X, Z jsou pouze T?
2. Rozjezd 300mm má to Z nebo X? Kolik má ta druhá osa?
3. Má X nějaký polohovací šroub nebo něco? Příp. vidíš možnost ho tam nějak rozumně dobastlit?
4. Jaká je zhruba celková váha a celkové rozměry (zajímalo by mne i jak to vypadá zezadu, šla by příp. fotka i s přiloženým metrem, prosím)?
Dík, T.
mimooborová naplavenina • kolowratský zázrak™ • NPS • GCU • HirthCalc • ncDP.ino
Ahoj kamarádi
jsem skoro po chřipce, tak velmi lehce uklízím
Našel jsem nějaké věci co nepoužiju, nehodí se někomu? Upínač funglovka, vajglík taky a ten v obalu, hrot jen tak
Hrot ISO30 no snad...
Upínač Diebold HSK32x22
No a něco, asi velký vtahovací vajglík, označení KW15607 a druhé 247720 100
Cena symbolická, třeba malý uherák Pick za kousek
Beru i klobásky, uzené, slivovici 
jsem skoro po chřipce, tak velmi lehce uklízím

Hrot ISO30 no snad...
Upínač Diebold HSK32x22
No a něco, asi velký vtahovací vajglík, označení KW15607 a druhé 247720 100
Cena symbolická, třeba malý uherák Pick za kousek

SM16A, FN20, 3E710B, CDC7-2, HO02, CO2laser, Fiber.. propagator www.atreon.cz
Skříň na výkresy A2. Potřebuje trochu vylepšit barvou a nejlépe dát novou horní desku, ale je pevná, těžká, poctivá konstrukce. Mechanicky v dobrém stavu. Bonus pro historiky je původní štítek Ing. O. Podhajský. Takže skříň je starší než 1948, pak byla v TOS Hostivař, později v Hostivaři pod TOSem Čelákovice a následně jako část archivu přímo v TOSu Čelákovice a pak už u mě. Strojařská skříň s komplet historií. No řekněte ... kdo to má
Cenovka 3000Kč. Případně mám navíc nějaké šanonovky.