Box na filament
Zdravíčko všichni,
nevíte prosím, jestli lze u nás v ČR sehnat takovéto čtyřlitrové krabice na cereálie, do kterých se vejde klasická špulka na 1 kg filamentu? (průměr špulky 200 mm, šířka špulky 70 mm)
Nebo se to dá fakt sehnat jenom u Číňanů nebo u Poláků (kteří to stejně kupujou od Číňanů...)?
Já už to hledám několik dní a nemůžu u nás v ČR nic najít.
Díky!
nevíte prosím, jestli lze u nás v ČR sehnat takovéto čtyřlitrové krabice na cereálie, do kterých se vejde klasická špulka na 1 kg filamentu? (průměr špulky 200 mm, šířka špulky 70 mm)
Nebo se to dá fakt sehnat jenom u Číňanů nebo u Poláků (kteří to stejně kupujou od Číňanů...)?
Já už to hledám několik dní a nemůžu u nás v ČR nic najít.
Díky!
Na uskladnenie viacerých filamentov používam tento box. Vojdu sa tam 4 cievky vedľa seba a dve za nich. Dorábal som však ešte 4 bočné klipy lebo veko sa odťahovalo. Box nieje 100% vzduchotesný... Vo vnútri mám uložených veľa silika gelových sáčkov. Možno to niekomu pomôže.
https://jysk.sk/ulozne-priestory/kosiky ... priehladna
https://jysk.sk/ulozne-priestory/kosiky ... priehladna
To že niekto nerozumie tomu čo píšem, neznamená že som troll 

Díky za vstupy, ale v ideálním případě bych potřeboval box čistě jen na jednu špulku, protože jsem poněkud na štíru s prostorem okolo tiskárny 
Kolega z práce používá třeba i tady toto, kdyby se to někomu hodilo. Má tam strčené dvě špulky najednou.

Kolega z práce používá třeba i tady toto, kdyby se to někomu hodilo. Má tam strčené dvě špulky najednou.
-
Tuto také používám, těsní dobře.
Ahoj kluci
Zrovna tyto jsme v Evě koupili , ale jak je to odšupovací víčko tak to moc netěsní . Nakonec jsme sehnali lepší a lacinější a perfektně těsní v obchodě Action . Řetězec obchodů Action vlastní Poláci a spoustu věcí tam mají fakt mnohem lacinější než jinde .
SCHAUBLIN 53, GACK K15 , Weiler Condor 81, RB40, Avia fnc 25, a další
Ahoj kluci
Mají více rozměrů . Pěkně těsní - mi to kupovali na mouku
https://www.action.com/cs-cz/p/2567529/ ... za-curver/
Mají více rozměrů . Pěkně těsní - mi to kupovali na mouku

https://www.action.com/cs-cz/p/2567529/ ... za-curver/
SCHAUBLIN 53, GACK K15 , Weiler Condor 81, RB40, Avia fnc 25, a další
Tak nakonec jsem objednal tady tyhlety vzduchotěsné pixly.
Dvanáctý den po objednání jsem je měl doma.
Standardní špulky průměru 200 mm a šířky 68 mm (resp. 70 mm) se do nich vejdou úplně perfektně i s drobnou stranovou vůlí (viz fotky níže).
Zkusil jsem do toho strčit i špulku šíře 75 mm, ale ta už trochu "dře" o ty "ergonomické" prolisy (určené pro snadnější vytažení pixly z regálu).
Dvanáctý den po objednání jsem je měl doma.
Standardní špulky průměru 200 mm a šířky 68 mm (resp. 70 mm) se do nich vejdou úplně perfektně i s drobnou stranovou vůlí (viz fotky níže).
Zkusil jsem do toho strčit i špulku šíře 75 mm, ale ta už trochu "dře" o ty "ergonomické" prolisy (určené pro snadnější vytažení pixly z regálu).
Budeš to ešte modifikovať na použitie priamo z krabice? Alebo to máš len ozaj na uskladnenie a vyberieš von keď budeš tlačiť?
Inak dosť vysoká cena oproti tým z Alegro čo si dával na začiatku ...
Inak dosť vysoká cena oproti tým z Alegro čo si dával na začiatku ...
To že niekto nerozumie tomu čo píšem, neznamená že som troll 

Modifikovat to samozřejmě budu, ale čekám, až mi přijdou modifikační prvky
(fitinky na rozvod vzduchu) a ještě si v rychlosti nadesignuju nějaké ložiskové rolničky.
A cena? Ano, Allegro je levnější, ale pouze s uvažováním bez dopravy
S dopravou vychází Allegro dráž.

A cena? Ano, Allegro je levnější, ale pouze s uvažováním bez dopravy

Ano, i takovéto nadšence jsem viděl. Ale než by se mi potřebný počet dóz vytiskl, tak by mi 2x přišly z Číny tady ty pixly na zrní. Nemluvě o tom, že vytištěná pixla nebude nikdy tak transparentní jako ta kupovaná.
Uvažoval jsem i o tom, že bych to vyřezal laserem z PMMA a slepil, ale byl jsem zase líný řešit těsnění
Uvažoval jsem i o tom, že bych to vyřezal laserem z PMMA a slepil, ale byl jsem zase líný řešit těsnění