nová hračka dorazila

Zatím jen složeno vyzkoušeno, ještě učesat kabely a zatím jediné co mě štve jsou tři nezávislé napaječe, no půjdou do psa s vypínačem a bude se to vypínat najednou

Ahoj je to samo cajna, ale radsi koupena tady kvuli zaruce. Soft je celkem jednoduchy a na cinana i celkem logickýzverodoktor píše: ↑20. 3. 2024, 9:43 Ja už keď vidím že tomto vlákne má príspevok Charon, tak s istotou viem, že po otvorení sa zase naseriem. Blahoželám k ďalšej krásnej hračke. Číňan už tieto veci celkom vie, aj optiku robia naozaj slušnú. Software býva obvykle taký čínsky, aké dá sa stým po určitom zvyknutí robiť.
Díky moc, hlavně za organizaci.)
Neuvěříš, že je to z bazošezexner píše: ↑22. 3. 2024, 3:36 Kde takové pěkné Weilery rostou? Je to někde z tuzemska nebo přivezené? Dost často na ně narážím v aukcích ale jezdit nadvakrát třeba do Holandska apod. a na vlastní pěst to tam někde nakládat se mi úplně nechce. Možná ale budu muset, jestli chci mít takový taky doma.
Díky, tak snad bude držet úhel (a rozměr)
Už ten bazoš nekontroluju každý den a takhle to dopadá. Musím se zlepšitCharon píše: ↑22. 3. 2024, 3:47Neuvěříš, že je to z bazošezexner píše: ↑22. 3. 2024, 3:36 Kde takové pěkné Weilery rostou? Je to někde z tuzemska nebo přivezené? Dost často na ně narážím v aukcích ale jezdit nadvakrát třeba do Holandska apod. a na vlastní pěst to tam někde nakládat se mi úplně nechce. Možná ale budu muset, jestli chci mít takový taky doma.Ale je
![]()