Překvapivě nebyla nutná žádná zásadní oprava. Ložiska naprosto OK, kryt vypínače prasklej, tak 3D tisk, novej štítek, vyčištění a oprava laku a na závěr nová kabeláž. A už je připravená na akci,

No já nevím, když si na jakoukoli obchoďákovku nalepíš ty hezký štítky z obrázku a dáš kvalitní brusy,tak jsi na tom stejně,ale ušetříš si práci s renovací a bude to za poloviční cenu.. Krátce: pořídil jsis největší sráč,co se u nás kdy vyráběl.( neodsuzuju všechny brusky z Elka šmahem- ale poslední dobrý byly ty kulatý s naklápěcí pravou opěrkou. To,co vyráběli potom nestojí za úvahu, naštěstí to odhalili sami a radši už jen lisujou plechy..)lubbez píše: ↑24. 6. 2024, 1:50 Na bazoši se objevila:elko0.jpg
a tak jsem ji ta těch 15 stovek koupil.
Překvapivě nebyla nutná žádná zásadní oprava. Ložiska naprosto OK, kryt vypínače prasklej, tak 3D tisk, novej štítek, vyčištění a oprava laku a na závěr nová kabeláž.elko1.jpgelko2.jpgelko3.jpgelko4.jpg
A už je připravená na akci,
elko5.jpg
Ahoj,
kecy prdy gumovej kačer - já mám starou ELKO 175 (jako na obrázku) a nemůžu si to vynachválit. Rozebíral a čistil jsem jí už hodně dávno, ale podle váhy to je taky litina. Po výměně ložisek nic neháže, má to 2 rychlosti, velká tak akorát pro garážistu.david.2 píše: ↑30. 6. 2024, 6:23 No já nevím, když si na jakoukoli obchoďákovku nalepíš ty hezký štítky z obrázku a dáš kvalitní brusy,tak jsi na tom stejně,ale ušetříš si práci s renovací a bude to za poloviční cenu.. Krátce: pořídil jsis největší sráč,co se u nás kdy vyráběl.( neodsuzuju všechny brusky z Elka šmahem- ale poslední dobrý byly ty kulatý s naklápěcí pravou opěrkou. To,co vyráběli potom nestojí za úvahu, naštěstí to odhalili sami a radši už jen lisujou plechy..)
Jen doplním: když si ji přiděláš na silentbloky,tak snad může fungovat. Ale jinak je to vibrátor..Nojo,když každej má jiné požadavky na kvalitu.. Někteří garážisti taky používajíbrutal píše: ↑1. 7. 2024, 10:04kecy prdy gumovej kačer - já mám starou ELKO 175 (jako na obrázku) a nemůžu si to vynachválit. Rozebíral a čistil jsem jí už hodně dávno, ale podle váhy to je taky litina. Po výměně ložisek nic neháže, má to 2 rychlosti, velká tak akorát pro garážistu.david.2 píše: ↑30. 6. 2024, 6:23 No já nevím, když si na jakoukoli obchoďákovku nalepíš ty hezký štítky z obrázku a dáš kvalitní brusy,tak jsi na tom stejně,ale ušetříš si práci s renovací a bude to za poloviční cenu.. Krátce: pořídil jsis největší sráč,co se u nás kdy vyráběl.( neodsuzuju všechny brusky z Elka šmahem- ale poslední dobrý byly ty kulatý s naklápěcí pravou opěrkou. To,co vyráběli potom nestojí za úvahu, naštěstí to odhalili sami a radši už jen lisujou plechy..)