Vřeteno Aritma typ 1701 - prodano
Pravidla fóra
Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .
Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .
Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
Prodám vřeteno Aritma zabudované v posouvacím mechanismu viz. foto.
Soudím, že vřeteno lze vymontovat a použít v jiném upnutí.
Stav neznám více info nemám.
Tak jak je na fotkách za 300 Kč
Osobní vyzvednutí Ústí nad Labem nebo kurýr.
Soudím, že vřeteno lze vymontovat a použít v jiném upnutí.
Stav neznám více info nemám.
Tak jak je na fotkách za 300 Kč
Osobní vyzvednutí Ústí nad Labem nebo kurýr.
Naposledy upravil(a) martasg1 dne 12. 7. 2024, 4:17, celkem upraveno 4 x.
Vládo zastav prosím prodej levné elektřiny na burzu a nákup drahé pro nás čechy
jen prihodim odkaz na starodavny video kde je vreteno pouzito na vrtani pcb a podle videa je to i ATC ?
tk.
https://www.youtube.com/watch?v=Y-ln3PiICIQ
tk.
https://www.youtube.com/watch?v=Y-ln3PiICIQ
- robokop
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Ano tyto vretena jsou atc, je v nem pneumaticky ovladana klestina na prime upinani nastroju za drik 3mm nebo 3.175mm a na nastroje se lisuji plastove krouzky za ktere jsou drzene v atc zasobniku
Mel jsem jich 6 a rozpujcoval je ze mi ani jedno nezbylo na testy a osazeni do stroje.
Mel jsem jich 6 a rozpujcoval je ze mi ani jedno nezbylo na testy a osazeni do stroje.
Vsechna prava na chyby vyhrazena (E)
Je k tomu nějaká dokumentace, věděl by někdo, prosím? Nebo alespoň základní info. Štítek neuvádí ani nominální RPM, také základní rozměry, váha by bodly. Dík, T.
mimooborová naplavenina • kolowratský zázrak™ • NPS • GCU • HirthCalc • ncDP.ino
Ahoj
Jedno z těch robokopových vřeten mám, je to super kousek na malý frézy 3,175 mm
točí 90 000 rpm. jenom je k tomu potřeba měníč co umí 1500Hz.
ten se ke mě před drahnou dobou taky dostal, asi tejden sem to nastavoval a dodnes běží.
byl to ALTIVAR 0,75kW a dokonce jsem na tom rozběhal i modbus po rs485, takže lze vyčíst zátěž, řídit otáčky a další parametry.
viz viewtopic.php?t=11403&hilit=digigraf
foto download/file.php?id=28250&mode=view
a ještě jedna poznámka, je potřeba ho chladit vodou.
Martin
ten se ke mě před drahnou dobou taky dostal, asi tejden sem to nastavoval a dodnes běží.
byl to ALTIVAR 0,75kW a dokonce jsem na tom rozběhal i modbus po rs485, takže lze vyčíst zátěž, řídit otáčky a další parametry.
Martin
Mně se povedlo sehnat tenhle /i s vřetenem/. Půjde to na děrovku (brusku na díry).fupe píše: ↑12. 7. 2024, 1:22 Ahoj
Martin
Naposledy upravil(a) stanik84 dne 12. 7. 2024, 11:38, celkem upraveno 1 x.
jak programuješ parametry motoru? já mám stejný FM a některý parametry jsou podle manuálu snad dostupný jen přes RS232? nedostal jsem se na ně přes panel FM.

Vládo zastav prosím prodej levné elektřiny na burzu a nákup drahé pro nás čechy