Nove notebooky dell rugged military grade
Pravidla fóra
Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .
Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .
Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
S tím poštěváčkem mi to nikdy nešlo, nejspíš proto, že nejsem zvyklej prstem a kdybych ho ovládal, jak jsem zvyklej a koukal při tom na obrazovku, tak bych brzo začal šilhat. Takže trackpoint rozhodně není zařízená, které by mi na NB chybělo ....
Tak nějak to vidím taky

Nová už má jen standartně velkej pad
SM16A, FN20, 3E710B, CDC7-2, HO02, CO2laser, Fiber.. propagator www.atreon.cz
- robokop
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Vcera odpo jsem byl pro notebooky. Bohuzel jich od patku nekdo vykoupil hromadu a zbylo 5ks. Tzn. Zacal jsem uspokojovat prvnich 5 zajemcu. Dalsi kusy budou. Jsou domluvene a tudiz by nemel nastat problem uspokojit vsechny co si o notebook napsali.
Prosim prvnich 5 aby mi napsali SZ zda jsou schopni si dojet do prahy pripadne zda bude treba to poslat. Poslu obratem taky cislo uctu atd...
Vcera vecer jsem se stavoval u Charona tak Mirku prosim o recenzi.
Prosim prvnich 5 aby mi napsali SZ zda jsou schopni si dojet do prahy pripadne zda bude treba to poslat. Poslu obratem taky cislo uctu atd...
Vcera vecer jsem se stavoval u Charona tak Mirku prosim o recenzi.
Vsechna prava na chyby vyhrazena (E)
Ahoj
Mam tedy prvni kousek, zatim jsem ho jen pustil a oslintal
Na dalsi nebyl cas, ale je voňavý novotou, no a dojem je fakt cool
Proste paráda 
Mam tedy prvni kousek, zatim jsem ho jen pustil a oslintal

SM16A, FN20, 3E710B, CDC7-2, HO02, CO2laser, Fiber.. propagator www.atreon.cz
Zdravím,
k jakému účelu to máte?
Například SolidEdge by to zvládlo?
Co všechno k tomu je za příslušenství?
Případně, dá se něco ještě sehnat? Vím o nějaké baterii navíc, stojanu do auta, atd.
Děkuji za odpověď
- robokop
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
na takove veci jako solidedge to nikdy nebylo konstruovane
nema to na to display akcelerator atd...
je to spickovy notebook na servisni zasahy takze uplne nejlepsi je na to nainstalovat servisni software na ruzne menice, kamerovky, plc atd a neresit zda mi to vypadne z tozvadece protoze je to tam na hrane, netahat sebou notebook s CAD CAM za 100 000 a resit kazdy skrabanecek atd...
nema to na to display akcelerator atd...
je to spickovy notebook na servisni zasahy takze uplne nejlepsi je na to nainstalovat servisni software na ruzne menice, kamerovky, plc atd a neresit zda mi to vypadne z tozvadece protoze je to tam na hrane, netahat sebou notebook s CAD CAM za 100 000 a resit kazdy skrabanecek atd...
Vsechna prava na chyby vyhrazena (E)