Zdravím,
potřeboval bych vyrobit distanční sloupky na odsazení zábradlí od čela balkonu.
Délka sloupku 5cm, průměr sloupku cca. 3 - 5 cm, záleží jestli má třeba někdo nějaké zbytky z výroby.
Ideální by byla ještě středem sloupku díra s vnitřním závitem M16, a nebo jen díra, aby tam prošla závitovka M16.
Materiál asi ocel, nerez bude asi drahá
Potřeboval bych 36 ks.
Předem díky za nabídky.
Distanční sloupky na zábradlí
Pravidla fóra
Toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem.
Toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem.
Z čela balkonu mi trčí vždycky dvě 16ky závitovky nad sebou. Na ně bych chtěl nasunout ten distanční sloupek, pak svislý jekl , na kterém bude držet zábradlí.. a matku.
Říkal jsem si, že když ten sloupek bude mít větší průměr, tak bude větší ta dosedací plocha a to se mi zdálo lepší.
A co takhle koupit dva metry nerez trubky dle vlastní volby a nařezat to pásovkou na žádaný rozměr? Třeba https://www.inerez.cz/zbozi-nerezove-tr ... &view=list
Veď to sa nevylučuje.
Nakrájaš nerezovú trubku požadovaného priemeru a do vnútra urobíš plastový (alebo drevený) vystreďovací prvok s dierou M16. A bude to také lacné, že časť ušetrených peňazí môžeš poslať ako príspevok na beh tohto fóra
Nakrájaš nerezovú trubku požadovaného priemeru a do vnútra urobíš plastový (alebo drevený) vystreďovací prvok s dierou M16. A bude to také lacné, že časť ušetrených peňazí môžeš poslať ako príspevok na beh tohto fóra

To že niekto nerozumie tomu čo píšem, neznamená že som troll 

tak ja ti to mohu nakrajet z nerezu ,pokud bude zajem a naky prispevek na forum ...gratis (teda za postovny)koutnej píše: ↑27. 8. 2024, 12:20Z čela balkonu mi trčí vždycky dvě 16ky závitovky nad sebou. Na ně bych chtěl nasunout ten distanční sloupek, pak svislý jekl , na kterém bude držet zábradlí.. a matku.
Říkal jsem si, že když ten sloupek bude mít větší průměr, tak bude větší ta dosedací plocha a to se mi zdálo lepší.