Bezolovnaty cin
Pravidla fóra
Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .
Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .
Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
Ahoj
nevím jak vy, ale já teda bezolovo nesnáším, jedu zásadně staré zásoby sn/pb a vystačíí mi nejspíš do smrti, nasyslil jsem
Když něco opravuju odsaju to komplet, nedrží to, prská to...
Ale je pravda že asi už nic nového neubastlím
nevím jak vy, ale já teda bezolovo nesnáším, jedu zásadně staré zásoby sn/pb a vystačíí mi nejspíš do smrti, nasyslil jsem

Ale je pravda že asi už nic nového neubastlím

SM16A, FN20, 3E710B, CDC7-2, HO02, CO2laser, Fiber.. propagator www.atreon.cz
Ahoj,pravda , tiež ja radšej olovo ,ale keď má niekomu poslúžiť , nech sa mi to tu nevála
No v našej výrobe, len bezolovnatý cín používame,keď sa niekde vo výrobe používal aj olovnatý,museli sme z každej zákazky chodiť na RTG ,či neobsahuje olovo,už takých 8rokov dozadu,nakoľko sa potom prešlo bezolovnatý ,tak RTG sa zrušil... pracovníčky pájovali s olovnatým a každá mala pri spájkovaní odsávačku,je to dlhý príbeh ,je niečo iné ,ako keď si niečo ,ako keď si raz za mesiac zaspájkuješ(nevravím,že Tvoj prípad),akoby si mal byť s tým v kontakte každý deň.... zdravie máme len jedno...
Dan
No ono se s tím olovnatým tak o 200% líp pracuje , a dokonce i u některých prvků automativ a letectví se musí používat olovnatý. protože bezolovo degraduje mnohem rychleji .