Kovošrot
Jasně, běžné konstrukční profily, nejmenší jsem tam viděl tak 40x40, většina bude 45x45, je tam i jeden macek ~ 150x150, různé váhové kategorie, od tenkostěných po ty nejtěžší řady, jediné co jsem identifikoval je bosch system (s vypouklinou v drážce). Je ale potřeba počítat s tím, že je to průmyslový odpad z nějaké výroby, takže nejsou úplně krásné, sem tam proškráblý elox apod, ale snažím se vybírat co nejlepší

Ty rošty leda na vlastní pěst

Jasně, běžné konstrukční profily, nejmenší jsem tam viděl tak 40x40, většina bude 45x45, je tam i jeden macek ~ 150x150, různé váhové kategorie, od tenkostěných po ty nejtěžší řady, jediné co jsem identifikoval je bosch system (s vypouklinou v drážce). Je ale potřeba počítat s tím, že je to průmyslový odpad z nějaké výroby, takže nejsou úplně krásné, sem tam proškráblý elox apod, ale snažím se vybírat co nejlepší

Ty rošty leda na vlastní pěst

Neměl by někdo zájem o Thermo Scientific™ APEX 100 - dopravníkový detektor kovů? https://www.thermofisher.com/order/cata ... ct/APEX100 když tak SZ
To nevím, asi jo, chlapi jsou tam rozumní a dá se s nima domluvit. Už mám od tamaď sekačku a pár věcí. Taky by se mi hodilo ale měl jsem na spěch a ani jsem u sebe neměl vercaik
Tak jsem se byl na Kladně podívat na ty kousky kulatin. Pár jich skončilo v dodávce
ale při bližší prohlídce jsem za kontejnerama objevil 3 hromady celých tyčí i velmi zajímavých materiálů. Škoda že z toho udělají ve slévárnách obyčejné železo.