Nevíte o takovém programu?
Moderátor: sysel
Zkus nějaké bootovací CD - např. MiniToolPartitionWizardHome nebo něco od Paragonu.
Já kupuji jen myšky i klábosnice s ocáskem, tak to můžu vyloučit, ale máš pravdu

Mini soustruh SC-4
Jestli si z nas nedelas pr.el ...
Mozna jen neznas terminologii ... coz dneska by uz nebyl hrich, protoze kazdy ma pravo na svuj nazor a pravdu

Pro jistotu - zformatovat disk znamena, ze na nem smazes vsechna data.
Tedy specializovane firmy to jeste umeji ze "zbytkoveho magnetismu" obnovit, ale pocitej castku v radu nejmene jednotek tisic Kc.
A pokud zformatujes s pripadnou volbou napr. "wipe" a s nekolika pruchody (pripadne ruznymi "patterns"), tak je to pak uz jistota ... Ze o ta data uz nikdy neprijdes, protoze uz zadna fakt nebudes mit ...
Kostka těžko vysvětlí úsečce, natož bodu, že život má i jiné dimenze než má ten jejich ...
lapa píše: ↑12. 9. 2024, 8:52Jestli si z nas nedelas pr.el ...
...
Já vím, měl jsem panu t256 poděkovat za jeho starostlivost a ohleduplnost, místo toho jsem se rozhodl ho potrápit představou, co udělám ještě horšího. Mea culpa.
A taky jsem mohl vykládat, že v jisté chvíli, jsem ověřoval kde, co, takže i jestli jde bez problémů nabůtovat z jiného disku. A nevím, zda má pan t256 memtest, který hned spustí činnost, ten můj počká a když si to rozmyslím, skončí. Tak jsem jeho nápad bral stejně, on mi snad taky neradil, abych se vrhnul na partitons a začal se dloubat v nastavení. Nečekal jsem, že hned vyskočí, jako čertík ze škatulky, když ví o mne prd.
Jinak, tohle píšu, nevyspalý, už z obnoveného sytému Windows 10. Trvalo to od 00:19 do 1. restartu v 03:00 a 2. restartu v 03:18, až do Vítejte v 03:45. Ke stažení jsem nakonec vytáhnul ten malý počítač s Mach3, zašroubovný ve vozíku k cnc a vyrobil jsem bootovací flešku. Vše dopadlo dobře a děkuji, pánové, všem za pomoc![]()
Mini soustruh SC-4
Tva uroven znalosti problematiky je tak extremne mizerna, ze mne ani ve snu nenapadlo ze mne chces potrapit ci co. Spis jsem zvazoval jestli nejsi jen trol, coz mi ale vzhledem k poctu tvych prispevku zde a datu registrace prislo nepravdepodobne, takze sem te bral jen jako BFU s chuti stourat se ve vecech jimz absolutne nerozumis. Pokud bys s takovou konverzaci sel do nejakeho fora z oboru, ver ze se 100% jistotou by povazovali tvuj projev za troleni.