Výřezy laserem z LPDE pěny
Pravidla fóra
Toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem.
Toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem.
Měl by někdo zájem o vyřezání tvarů z výplně laserem?
Jedná se o rozměry cca 300x220mm s různými výřezy uvnitř z 5ks desky (pokud se nevleze do stroje celý rozměr, dá se základní tvar nařezat nožem)
Termín orientačně listopad
https://www.penove-desky.cz/ldpe-pena-2 ... cela_deska
Jedná se o rozměry cca 300x220mm s různými výřezy uvnitř z 5ks desky (pokud se nevleze do stroje celý rozměr, dá se základní tvar nařezat nožem)
Termín orientačně listopad
https://www.penove-desky.cz/ldpe-pena-2 ... cela_deska
Na konci poznávacího procesu je omyl zcela vyvrácen a my nevíme nic. Zato to víme správně.
Myslíš neco jako tohle? Jestli potrebujes pro sebe nejakej kousek, na kšeft fakt ne
viewtopic.php?p=505499#p505499
viewtopic.php?p=505499#p505499
SM16A, FN20, 3E710B, CDC7-2, HO02, CO2laser, Fiber.. propagator www.atreon.cz
Pokud se někdo ozve komerčně, tak se přidám taky. Jinak někde u Slaného to dělaji profíci naprosto dokonale. V případě zájmu požádám kolegu o připomenutí firmy. Stále jsem nenašel čas na 3D modely kvéru, abych to tam mohl nechat. Na "počkání" to bohužel neumí.
- robokop
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
https://www.polyetylenovepeny.cz/uniqb_kontakty
objednavam zde na rezani vyplni
spickova jemna pena vydrzi dlouhodobe namahani reze se perfektne
Vsechna prava na chyby vyhrazena (E)
Viz nahoře budu nucený udělat plastové makety kvéru pro řezaní do kůfrů. Dost jsem našel v stl knihovnách, pokud už máte vyzkoušené modely potom se s nimi. Hotové samozřejmě zapůjčím. Představa, že stačí nějaký univerzální fullsize otvor nefunguje, to už jsem vyzkoušel. Našel jsem prozatim: Beretta 92, P08, S2, CZ75, Desert, 1911, HK Match a CZ75. Géčko nepřekročí práh trezorovky 

- robokop
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Polozim na zem na papir vsechny veci co chci do kufru. Vyfotim co pokud mozno nejvic kolmo. Obtahnu krivkou v software. Naladuju penu a vyriznu. Dokud je to v laseru muzu ty kavity jeste rozsirovat kdyby to nekde vylozene drhlo moc.
Neni v tom zadna veda.
Neni v tom zadna veda.
Vsechna prava na chyby vyhrazena (E)
Pokud ti jde čistě o vytvoření obrysu (křivky) za účelem vyřezání tak bych se stl modely vůbec nezabýval. Kolmý obrázek z netu, nezvětšovat do skutečné velikosti a obtáhnout křivkou. 1 zbraň máš bratru do 10 minut hotovu a z dosutpných dat. Ale třeba jsem tě špatně pochopil a makety používáš jinak.elbarto píše: ↑14. 10. 2024, 8:22 Viz nahoře budu nucený udělat plastové makety kvéru pro řezaní do kůfrů. Dost jsem našel v stl knihovnách, pokud už máte vyzkoušené modely potom se s nimi. Hotové samozřejmě zapůjčím. Představa, že stačí nějaký univerzální fullsize otvor nefunguje, to už jsem vyzkoušel. Našel jsem prozatim: Beretta 92, P08, S2, CZ75, Desert, 1911, HK Match a CZ75. Géčko nepřekročí práh trezorovky![]()
Aha, už chápu. Tak v tom případě bych se kouknul na grabcad. Koukal jsem hodně zběžně a byla tam CZ97, Canik TP9, SIG P228, glock 34, glock 19, colt 1911, a asi by jsi našel i další. Modely asi většinou budou ve stepu a budou tedy chtít převést do stl, ale to už beru jako maličkost.
.. GrabCAD nabízí zkušební verzi, nevím zda se chci učit něco co mi za 14 dní killnou ?capajev píše: ↑14. 10. 2024, 12:52 Aha, už chápu. Tak v tom případě bych se kouknul na grabcad. Koukal jsem hodně zběžně a byla tam CZ97, Canik TP9, SIG P228, glock 34, glock 19, colt 1911, a asi by jsi našel i další. Modely asi většinou budou ve stepu a budou tedy chtít převést do stl, ale to už beru jako maličkost.
zkusím poptat, díkyrobokop píše: ↑14. 10. 2024, 1:47 https://www.polyetylenovepeny.cz/uniqb_kontakty
Na konci poznávacího procesu je omyl zcela vyvrácen a my nevíme nic. Zato to víme správně.