Kovošrot
-
- robokop
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
potrebuju robustni reseni
hlavni VN zdroj je zdroj z rengenu MP15 tzn 120kV 300mA na primaru ma asi 30kW
potrebuju aby veskere zdroje meli dostatecnou robustnost tzn izolacni vzdalenosti atd..
kdyz se mi tam udela nejaky delic napeti v podobe plasmoveho kanalu tak se tam dejou ruzna napeti a cele se mi to probiji na primarni stranu
hlavni VN zdroj je zdroj z rengenu MP15 tzn 120kV 300mA na primaru ma asi 30kW
potrebuju aby veskere zdroje meli dostatecnou robustnost tzn izolacni vzdalenosti atd..
kdyz se mi tam udela nejaky delic napeti v podobe plasmoveho kanalu tak se tam dejou ruzna napeti a cele se mi to probiji na primarni stranu
Vsechna prava na chyby vyhrazena (E)
Minulý týden jsem byl v Pejru ve dvou sběrnách ..... bída a děs.
V jedné sběrně vyběhl pán a prý nemohu brát ten lepší "novější" materiál (byly to výseky snad z Agrostroje) - jen si mohu brát starý šrot a to byl fakt humus, plechovky v blátě a nepoužitelný šrot, ten snad ani do hutí nemohou vzít
Loni jsem sem tam něco našel ale letos ne.
Závidím Vám ty "lepší" šroťáky.
V jedné sběrně vyběhl pán a prý nemohu brát ten lepší "novější" materiál (byly to výseky snad z Agrostroje) - jen si mohu brát starý šrot a to byl fakt humus, plechovky v blátě a nepoužitelný šrot, ten snad ani do hutí nemohou vzít

Loni jsem sem tam něco našel ale letos ne.
Závidím Vám ty "lepší" šroťáky.
Znám 2 lidi, kteří maji šroceni jako HPP. Drtí tištáky, louhují zlato, atd. Majitelům šrotáků odvádí peníze z prodejů věci co se povedou. Na desitkách šrotáku i sběrných dvorů maji připravené hromádky. Měsíční příjem kolem 100 tis. Není se potom čemu divit, že šrotáci nechtějí prodávat a suší zboží svým " obchodním partnerům "

Chtělo by to ještě nějaké rozměry.
Alespoň vnitřní a vnější průměr, prosím.
Alespoň vnitřní a vnější průměr, prosím.