Mám na vás takový specifický dotaz:
Asi včera se mi někdo pokusil vykrást dílnu - zkusil se tam nabourat přes dveře a okno. Neuspěli, ale zato mu dokurvili FAB vložku, takže do dílny se nyní nedostanu ani já. Máte někdo nápad, jak ty dveře otevřít, nebo se skrz ně nějak dostat?
Podotýkám, že je to jediný možný vchod, druhá vrata mám zamčené a jištěné zevnitř - a to dost bytelně. Zatím to vypadá tak, že jediná možnost by byla zámek zkusit odvrtat, anebo flexou vyříznout díru do dveří . což se mi moc nechce a rád bych se tomuto řešení vyhnul.
Jak se dostat přes zničený zámek
Pokud je to starší vložka bez výstelky, dá se přelomit - musíš ale sundat ten štítek a vyfrézovat si ten profil vložky do něčeho bytelného.
Nebo odvrtej otočnou část. Musíš to několikrát přerušit a šroubováčkem "vyházet" kolíčky. Jakmile začnou jít ocelové špony // otočné hrázdítko vprostřed // přeruš to a větším šroubovákem otočíš hrázdítkem a odemkneš.
Nebo odvrtej otočnou část. Musíš to několikrát přerušit a šroubováčkem "vyházet" kolíčky. Jakmile začnou jít ocelové špony // otočné hrázdítko vprostřed // přeruš to a větším šroubovákem otočíš hrázdítkem a odemkneš.
Vyvrtas cca sedmičku diru tesne nad napis FAB, vypadnou staveci valecky, poklepeš, vrazis misto klice sroubovak a odemknes. Vlozka je obyč, s lepsi bys mel problem a nutnost kobalťáku. V baraku jsem jich uz odvrtal desitky
SM16A, FN20, 3E710B, CDC7-2, HO02, CO2laser, Fiber.. propagator www.atreon.cz
.. jj jak už bylo napsáno, odvrtat přes stavítka to znamená někde na FAB, jak píše Mirek, nebo velkým vrtákem v ose klíče a stavítka vyskáčou taky. Zloději musím být velký mentálové, tento stupen zabezpečení překonávají cigi děcka v 10 letech. Dej si tam bezp. štít, stojí v bazarech do 500 nebo ti něco najdu ze starých dveří. Potom už je nasilné ničení asi 10x složitější.