Ahoj kamarádi
drobně jsem dokompletoval korkáče, no chybí mi ještě tři do úplného kompletu no a Berlínské čáko potěšilo No a zadrápnul jsem nějaké první modely SA a NSKK no a toho SSmana jsem nemohl nechat osudu
No taky vlastně oslavuju svátek mrtvých, že
To Charon: užasný a dokonalý !!
Kluci poradte. P08ček už mám na malé muzeum, přesto nemám žádnou C96. Ted šla jedna velmi vzácná císařská, ale tou začínat asi nedává logiku. Tato zbran je obecně ve stavu hnusná nebo extra hnusná. Po jakých kusech, respektive ročníkách a fabrikách mám jít ?
Když už musím koupit něco co se mi vyloženě nelíbí, tak at to má alespon investiční smysl ? Dik.
Slusny stav, samo mauser, puvodni ráže... Tohle jsi ale nechtel slyset
Samo nektery pozdejsi vyvojovy typ se zasobnickem nebo s dávkou by taky daval smysl
Míro, s původní ráží bych si dovolil odporovat. Cenu si budou držet i kusy v ráži 9 mm para, s původníma střenkama a s přejímačkama Deutches Heer. A moc jich není - v tom vidím investiční potenciál.
ShanShei Arsenal nakonec šel za 3.5 tis což bych čekal, že vyletí i výš. C96 v tomto provedení, navíc ve .45 nechodí po světe moc. Verzi s dávkou bych rád, ale potom musím lovit za mořem. Cokoliv full v CZ hantýrce A1 je v EU už nesehnatelné. Sami obchodníci v Germany říkají, že fulla tam prakticky nikdy nešlo vlastnit.
jenicek píše: ↑18. 12. 2024, 7:01
Nebude Ti to malý?
Taky by mě zajímalo, kam v tom budeš chodit. Myslím, že tenhle spolek rozpustili už cca před 80ti lety
Ale duch zije dal ... zjevne ...
Kostka těžko vysvětlí úsečce, natož bodu, že život má i jiné dimenze než má ten jejich ...
jenicek píše: ↑18. 12. 2024, 7:01
Nebude Ti to malý?
Taky by mě zajímalo, kam v tom budeš chodit. Myslím, že tenhle spolek rozpustili už cca před 80ti lety
Ale duch zije dal ... zjevne ...
Myslíš že například jenom alkoholik sbírá pivní tácky