ZDARMA:
Pravidla fóra
Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .
Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .
Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
Vajgliky věnovány titelovi a on přispěje na chod foraCharon píše: ↑8. 11. 2024, 3:55 Ahoj kamarádi
už jsem to tady asi před rokem nabízel, hromadí se mi vajglíky pro automatickou výměnu, je jich už přetékající krabice... Někdo jste to chtěl, že si prijdete, netuším už kdo, ale je jich zase víc, chce to někdo?
Cena obvyklá, jako vždy něco z toho, chlast, klobása, čokoláda, za děkuju![]()

Trošku jsme asi vsichni pozapomneli, ze je to sem tam nutné, pojdme to napravit
SM16A, FN20, 3E710B, CDC7-2, HO02, CO2laser, Fiber.. propagator www.atreon.cz
Měl bych zájem. Odkud jsi? Kvůli osobnímu vyzvednutí.
Děkuji
Ahoj kamarádi
nikdo nic? Vajglíky a vazač už pryč, zbytek k mání
viewtopic.php?p=507279#p507279
Přidávám hledačku kabelů a karcher odsávání při vrtání. Cena obvyklá
Přidávám hledačku kabelů a karcher odsávání při vrtání. Cena obvyklá

Charon píše: ↑17. 11. 2024, 3:36 Ahoj kamarádi
Přidávám hledačku kabelů a karcher odsávání při vrtání. Cena obvyklá![]()
Ty hledacky bych se ujal, jestli je jeste k dispozici

SV18RA, Stankoimport2H135, FU2a, F1S, WMW, N1, ArnoPlauert atd....
Je písni szMi88ko píše: ↑18. 11. 2024, 6:48Charon píše: ↑17. 11. 2024, 3:36 Ahoj kamarádi
Přidávám hledačku kabelů a karcher odsávání při vrtání. Cena obvyklá![]()
Ty hledacky bych se ujal, jestli je jeste k dispozici![]()
Ahoj, zbyla ještě nějaká dokina na Della? Moc se v těch dokovacích portech nevyznám ale ať jsem otočil jakéhokoliv della vzhůru nohama, vypadal ten port stejně. Snad by to mohlo na můj postarší Dell Latitude E5570 fungovat…Charon píše: ↑9. 11. 2024, 5:31 Ahoj kamarádi tocha úklidu
1. poslední krabice dokin k dellu a lenovo, vše funkční.
2.hromada asi 40 kusů sata disků, od 80 do asi 250GB, neručím že půjdou všechny ale asi jo, z funkčních pecek
3. nabíječka Bosch 18V funkční
Cena obvyklá tekutá nebo uzená pochutina nebo děkuju![]()
Ahoj zbyly vsechny, uz jsem je drzel v ruce ze pujdou do popelnicezexner píše: ↑25. 11. 2024, 12:03Ahoj, zbyla ještě nějaká dokina na Della? Moc se v těch dokovacích portech nevyznám ale ať jsem otočil jakéhokoliv della vzhůru nohama, vypadal ten port stejně. Snad by to mohlo na můj postarší Dell Latitude E5570 fungovat…Charon píše: ↑9. 11. 2024, 5:31 Ahoj kamarádi tocha úklidu
2.hromada asi 40 kusů sata disků, od 80 do asi 250GB, neručím že půjdou všechny ale asi jo, z funkčních pecek

Ale byl jsem linej, tak jsou

Výborně, píšu szCharon píše: ↑25. 11. 2024, 1:49Ahoj zbyly vsechny, uz jsem je drzel v ruce ze pujdou do popelnicezexner píše: ↑25. 11. 2024, 12:03Ahoj, zbyla ještě nějaká dokina na Della? Moc se v těch dokovacích portech nevyznám ale ať jsem otočil jakéhokoliv della vzhůru nohama, vypadal ten port stejně. Snad by to mohlo na můj postarší Dell Latitude E5570 fungovat…Charon píše: ↑9. 11. 2024, 5:31 Ahoj kamarádi tocha úklidu
![]()
Ale byl jsem linej, tak jsou![]()
Všichni překvapivě uklízejí
, tak já tedy taky.
1/ Elektronické trafo na halogenky 6kusů u mě v dílně zdarma, jinak kód ze zásilkovny a cca 100 korun na provoz fora. 2/ Po jedné výrobě mi zbyly plexi kolečka 50x4mm. Pokud má někdo zájem, tak opět u mě v dílně, nebo kód ze zásilkovny. Čau Luboš
edit 10.12.2024 Dnes odvezeno do elektroodpadu a do pastů.

1/ Elektronické trafo na halogenky 6kusů u mě v dílně zdarma, jinak kód ze zásilkovny a cca 100 korun na provoz fora. 2/ Po jedné výrobě mi zbyly plexi kolečka 50x4mm. Pokud má někdo zájem, tak opět u mě v dílně, nebo kód ze zásilkovny. Čau Luboš
edit 10.12.2024 Dnes odvezeno do elektroodpadu a do pastů.
Naposledy upravil(a) lubbez dne 10. 12. 2024, 8:34, celkem upraveno 2 x.