SU50A mazani
Ahojte davam do kupy soustruh tos su50a a po vymene nepruhlednych plastovych olejoznaku za nova kovovo sklenena jsem zjistil ze nemaze vretenik.. nejspise nebude davat cerpadlo mate nekdo nejaky zkusenosti na co se podivat jako prvni? Samozrejme oleje mam dostatek nerad bych to oteviral zezadu jestli ale neni jina moznost tak samozrejme budu muset jen sem se chtel zeptat. Dekuji

Ahoj no ja sem to v tom starym olejoznaku nevidel a ted sice zapinam po smeru smerem dolu ale zaroven jsem i delal komplet elektriku.. stehoval jsem to do toho malyho rozvadece pres FM a mam tam jen jeden slabsi motor.. ale nejak mi to nehraje co pises protoze co sem koukal tak cerpadlo je pohaneno ozubenymi koly primo z hlavni hridele od motoru takze je jedno jestli spinas nahoru nebo dolu motoru pro spravny beh prece.. pokud se toci hridel s motory spravnym smerem (tim padem i sklicidlo) tak to proste musi mazat prece ne? To je moje porozumneni.. pro info pridavam snimky kde je videt cerpadlo (zlute) a pak rozkres z boku
Edit: tak koukal ze to cerpadlo zde neni zlute ale v ty fotce zhora na vsechny ty prevody je to uplne v levo dole