Papouch Quido
Pravidla fóra
Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .
Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .
Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash

kde se prodává na FB? tam je taky nějaká stránka jako bazos nebo neco podobnýho? Nebo jen pres známé? kdo mi to vysvětlí prosím? Kdyz bych si chtěl ted prohlídnout nabízené strojařské věci na FB jakou musím zadat adresu?
(po několikaletém vyzkoušení v dávné minulosti jsem považoval FB jako velmi agresivní emailový spam systém co se vrtá v emailu a soukromí účastníka /uživatele/, a samotný obsah FB mě nijak nezaujal a přešel jsem na registraci placené youtube, které je alespoň poučné a negeneruje spam v emailu. Změnilo se něco za posledních 10 let? ale inzerce na FB?)
Vládo zastav prosím prodej levné elektřiny na burzu a nákup drahé pro nás čechy
Tady je to podobný. Čas od času se tu objeví jelito, který tu něco inzeruje...
Totálně sere na pravidla, není mu blbý nabízet tu věc někde jinde, a pak jen suše oznámí zájemci, že to prodal jinde. Fakt hnus, tenhle přístup

-
Celkom by ma zaujímalo, či je to s miestnym poriadkom OK, keď tu niekto niečo inzeruje, iný člen prejaví záujem a predajca to predá inde?
Trochu mi to pripomína istý inzerát tu na fóre, kde predajca nakoniec ponúkanú vec miesto predaja zájemcovi údajne "daroval synovcovi" a dostal za to totálny BAN.
Ak je to inak ako to vyzerá, tak sa ospravedlňujem za Off-topic.
Trochu mi to pripomína istý inzerát tu na fóre, kde predajca nakoniec ponúkanú vec miesto predaja zájemcovi údajne "daroval synovcovi" a dostal za to totálny BAN.
Ak je to inak ako to vyzerá, tak sa ospravedlňujem za Off-topic.
SU32, MN80, FN25, ISEL4433, Jakobsen SJ25, N1, V20, Anycubic Kossel
Pro vysvetleni - v tuto chvili zajem nemam, ale uvazuju - tak abych zhruba vedel, kolik casu mam do deadline ...
Ale neni to nijak dulezite.
Kostka těžko vysvětlí úsečce, natož bodu, že život má i jiné dimenze než má ten jejich ...
Marketplace je asi nejmarnější způsob prodeje/nákupu na FB. Většina N/P probíhá v uzavřených skupinách. Jeden idiot tam dá vyrezlý trn, daších 20 mu napíše, že má poklad, přesto, že neví k čemu to je a ve finále jedou ceny v nesmyslech. Kdo má čas a sedí na tom celé dny, tak občas sloví hlupáčka, které vyrabuje za par kaček. Dementi tam občas zkouší i ilegal kvéry, atd.