Neskusali ste AI Claude s modelom Haiku? Staci si nainstalovat apku, alebo funguje aj cez web prehliadac https://claude.ai . Normalne tam nahram fotku, pdf atp. Pouzivam to aj na kontrolu zmluv od pravnika. Pecka je, ze to vie napr napisat a rovno spustit programovy kod. Vie to par programovacich jazykov atp. Vyuzitie je v skutku siroke a nechcem sa rozpisovat.
Kto ma Revolut premium, tak je za rozumne peniaze v baliku s dalsimi AI.
Překlad skenovaných PDF
Jeste - ono nejde ani tak o to, co si precte, ale spis o to, jak na zaklade precteneho sestavi odpoved - protoze nicemu nerozumi, jen dava dohromady (statisticky) nejcastejsi spojeni slov a cim je "dal" v tom "stromu" generovani, tak se snaz netrefi - takze obcas vygeneruje spojeni, ktera jsou jaksi mimo misu, ale pokud projdou pres lexikalni/syntaktickou/semantickou/xxx-ckou analyzu, tak ten nesmysl proste vyplivne ... protoze nicemu/zadnemu pravidlu v jeho enginu nevadi ...
Kostka těžko vysvětlí úsečce, natož bodu, že život má i jiné dimenze než má ten jejich ...
Takhle mi zkazit počáteční nadšení, to zase budou vánoce

Musel jsem si ty názvy vyrobotovat, a je to celkem zajímavý, alespoň mám větší představu jak to vlastně celý funguje
H63,GH560,KFD250,HON200,16K20,4C,NK203,SMC8B,OSK36,SH4d,SV4d,BPH20,2UD,SDJ300...

osobně vidím šanci v AI prostě jen předat PDF a očekávat výsledek nebo analýzu

musim to taky vyzkoušet... co já tady mam třeba v PDF? á třeba výplatní pásku... no nechám si ji přeložit a analyzovat... co mi k tomu AI poví

Vládo zastav prosím prodej levné elektřiny na burzu a nákup drahé pro nás čechy
Sorry (za zkazene svatky miru a klidu a stesti a tak vubec ...

Minimalne ty prvni 2 analyzatory ma kazdy kompilator/pripadne interpreter - to jsou ty hlasky ala "neznamy vyraz" nebo trebas "na miste XXX byl ocekavan strednik, byl pridan, aby bylo mozno pokracovat" ...

Kostka těžko vysvětlí úsečce, natož bodu, že život má i jiné dimenze než má ten jejich ...
A neobsahuje ta pena sama o sobe degradaci jako takovou?
Co jsem par vypenenych veci videl, tak se sypaly ... Jako kdyz se rozpada stary molitan ...
Ale de facto to remeslo zachranuje, ne? Musi se to udelat znova ...

No a prvniho koho by AI mohlo nahradit tak je střední management a ty sekretářky
to si jako programátor analytik dovedu živě představit jako nejjednodušší úlohu nasazení a bezproblémový chod
hhhhááá
počkejte až to zjistí vyšší vedení Amazonu
nebo třeba VW skoda koncernu

počkejte až to zjistí vyšší vedení Amazonu

Vládo zastav prosím prodej levné elektřiny na burzu a nákup drahé pro nás čechy
-
- Kontaktovat uživatele:
V Amazonu a dalších firmách se to už dávno používá.
Sm16, Avia Fnb25, Jones&Shipman 540ap