Vreteno SV18

Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .

Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
Pravidla fóra
Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .

Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
Odpovědět
DDominik

20. 12. 2024, 8:33

Ahoj Borci.

Včera som kupoval nejaké nástroje a pán predajca mi v rámci finálnej diskusie prihodil k nákupu aj vreteno z SV18 (M68x6). Predbežne vyzerá, že je panenské, kde tu ešte zvyšky konzervantu. (je však bez klzných puzdier)
Verejne priznávam že mi ho predal za 10 EUR

Preto by som ho týmto spôsobom rád posunul ďalej, najradšej výmenou za nejaké náradie s upínacím kužeľom MK4 pre horizontku, redukčné puzdrá, či nejaký ten vrtáčik väčšieho priemeru.

:wink:
tiborius

20. 12. 2024, 8:47

Nazdar.

Mám doma vrtáky veľké s MK4 ktoré by som mohol poprípade nafotiť, aj ja som k nim došiel ako slepí k husliam. mám doma sv 18 RA / hranatú mašinu/ ale tam je asi také isté vreteno. ako v SV 18 ./ verím že tu na fóre niekto to aj vie na 100 % a napíše/
zajtra sa na to môžem pozrieť na tie vrtáky

a aby som bol úprimný - na 18 ke mám vreteno troška volné / bol to nabúraný stroj a narýchlo sa tam vložilo už použité vreteno z druhej mašiny./ dúfam ale že sa ešte dá zachrániť , plánujem to robiť asi len 2025 /26. ako to vydá

takže ak niekto súrne potrebuje samozrejme pochopím. ale ak sa dohodneme budem rád
DDominik

20. 12. 2024, 9:03

Pozri, budem rád že niekomu urobí radosť. Sám preň nemám využitie nakoľko mám Su-čko
Bolo mi ľúto nechať tak pekný kus strojáriny na pospas osudu.

Okolo SV18 nemám skúsenosti preto neviem či sa vretená medzi typmi líšili alebo mali rovnaký základ medzi variantami a budem rád za vyjadrenie skúsenejších z fóra.

Keď sa dostanem do dielne nafotím a pridám fotografie ktoré budú nápomocné pri identifikácií.
tiborius

20. 12. 2024, 9:33

OK , tak cez víkend nafotím čo mám a dohodneme sa ak bude pasovať. Ale navrhujem to riešiť len v januári nakoľko teraz máme šialenstvo tu u nás. aj tie kuriérske firmy teraz majú veľa. V januári po troch kráľov sa všetko trošku spomalí. Napíšem správu súkromnú.
Odpovědět

Zpět na „Prodej“