Válečky -silon
Pravidla fóra
Toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem.
Toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem.
Rozebrat první tiskárnu co najdeš, třeba v laserových je obvykle hned několik tyčí potažených gumou či tvrdou pěnou. Jen zakrátit na potřebnou délku, popřípadě zaříznout tu gumu kde potřebuješ a nazdar bazar, hotovo.
A je to obvykle přímo materiál určený k tomu aby něco poháněl - jak tu někdo napsal, silon s tou sklenicí asi neotočí, spíš po ní bude klouzat. Prázdnou možná, napůl plnou písku spíš ne.
A je to obvykle přímo materiál určený k tomu aby něco poháněl - jak tu někdo napsal, silon s tou sklenicí asi neotočí, spíš po ní bude klouzat. Prázdnou možná, napůl plnou písku spíš ne.
Ten blbec, kterej to vyrobil, pač mu zapoměli říct že to nejde vyrobit 

To jsem chtěl původně také doporučit, ale když jsem viděl vnitřní průměr 20mm, tak jsem se na to vykašlal, takové tyče jen tak v tiskárně nenajde.
mimooborová naplavenina • kolowratský zázrak™ • NPS • GCU • HirthCalc • ncDP.ino
No, mám tu dodnes takovou tyč z jedný historický tiskárny, ta má 20mm a asi metr deset délku

Používal jsem jí jako těžítko a občas i jako zbraň

Ale je fakt že to už dneska asi nenajde. Namotal bych na to párkrát dokola 2mm eva pěnu, ten schůdeček by u takový velikosti už nejspíš nevadil, protikluznost zajištěna, výrobní cena nula prd.
Záleží jak moc profesionálně to chce mít provedený, jestli je to pro něj nebo pro zákazníka, nevím.
Ten blbec, kterej to vyrobil, pač mu zapoměli říct že to nejde vyrobit