Co Vám letos ježíšek nadělil do dílny, nebo co jste si naježili sami
Moderátor: sysel
Já se taky snažil být hodný
1) těsně před Mikulášem frézka F1S
2) Ježura mi nadělil škrabák + stavitelný klíč do čelních otvorů
- docela se mi líbila sada od Klimbíka https://www.stools-shop.cz/klimbikova-sada/
----
Ježíškovi se asi nelíbilo to spojení "Klimbíkova sada", tak mi radši vzal Waart
1) těsně před Mikulášem frézka F1S
2) Ježura mi nadělil škrabák + stavitelný klíč do čelních otvorů
- docela se mi líbila sada od Klimbíka https://www.stools-shop.cz/klimbikova-sada/
----
Ježíškovi se asi nelíbilo to spojení "Klimbíkova sada", tak mi radši vzal Waart
Tak záleží, co od toho čekáš. Do ESABky jsem narval Adflo. V místnosti dobrý, ale asi čtyři dny zpět jsem trochu lepil - balík 3.2 Bohler 7018 za asi čtyři hoďky a venku - teplota cca 0.. Vzduch dobrý, ale ledový jak prase
. Moc příjemný to nebylo - ale nemlžilo se
. Teď se chystám zprovoznit odsávání Kemper. Tchán to chválil, používali hodně, tak uvidím. Ale bude to samo pod střechou.
Ahoj kluci
Já toho dostal to jsem fakt čuměl
Jak se to stalo? Stěhuji jednu dílnu o kus vedle .
A našel jsem přitom tolik krásných věcí , o kterých jsem nevěděl,které jsem už zapoměl , že jsem je kdysi koupil ! Takže to mám teď vlastně zadarmo
Asi si bych se měl už v tomhle věku trochu krotit.?
Hm , no a nedávno jsem zase koupil strojek akorát na paletu
Aby se situace neopakovala , tak teď vše vzorně rovnám , třídím , ale jako u Mirka to stejně nikdy nebude
Já toho dostal to jsem fakt čuměl
Jak se to stalo? Stěhuji jednu dílnu o kus vedle .
A našel jsem přitom tolik krásných věcí , o kterých jsem nevěděl,které jsem už zapoměl , že jsem je kdysi koupil ! Takže to mám teď vlastně zadarmo
Asi si bych se měl už v tomhle věku trochu krotit.?
Hm , no a nedávno jsem zase koupil strojek akorát na paletu
Aby se situace neopakovala , tak teď vše vzorně rovnám , třídím , ale jako u Mirka to stejně nikdy nebude
SCHAUBLIN 53,GACK K15,GACK H185,Weiler,Condor 81, RB40, Avia fnc 25, a další
- robokop
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
ja jsem nam tesne pred vanoci najezil masinku na prestavbu
granitova konstrukce, linearni motory, pojezdy na vzduchu
heidenhain odmerovani, opakovacka cca 0.0001mm
vreteno 120 000 ot. ATC
laserove namerovani nastroje
zasobnik myslim na 100 nastroju
celkove ma ten nahrobek asi 2 tuny
granitova konstrukce, linearni motory, pojezdy na vzduchu
heidenhain odmerovani, opakovacka cca 0.0001mm
vreteno 120 000 ot. ATC
laserove namerovani nastroje
zasobnik myslim na 100 nastroju
celkove ma ten nahrobek asi 2 tuny
Vsechna prava na chyby vyhrazena (E)
To je krásná sbírka knížek. Knížky jsou super ... akorát si všímám takové věci, že všecky tyhle staré knížky, co by před pár rokama stály tak 50,- kus teď díky trhu knih a dalším online antikvariátům stojí od 500 nahoru.
Nedejbože aby na knihu pár lidí dalo na trhu knih poptávku a cena je hned přes litr.
Já jsem si 23. vyzvedl ze zásilkovny tuhle. Moc dobrá knížka, su teprv v první třetině, ale nepřestává mě fascinovat, hutné čtení plné ryzích informací.
Já jsem si 23. vyzvedl ze zásilkovny tuhle. Moc dobrá knížka, su teprv v první třetině, ale nepřestává mě fascinovat, hutné čtení plné ryzích informací.
Krásný knížky. Hned jsem se šel kouknout, jestli nemám ještě něco jinýho, a ne, taky Adolf Vacek, Hoblování na šepingu, 1951.
Je to tak, byznys je všude, i ve starejch knihách.
Je to tak, byznys je všude, i ve starejch knihách.
H63,GH560,KFD250,HON200,16K20,4C,NK203,SMC8B,OSK36,SH4d,SV4d,BPH20,2UD,SDJ300...
-
zverodoktor
Ahoj,
tá je naozaj výborná, patrí medzi moje obľúbené čítanie. Ak sa ti kniha páči, skús sa ešte poobzerať po
Prof. Hajn: Základy jemné mechaniky a hodinářství
a
Vratislav Šulc, Josef Kamarád a kol: Základní kvalifikační učebnice - přesná mechanika a optika
SU32, MN80, FN25, ISEL4433, Jakobsen SJ25, N1, V20, Anycubic Kossel