Hledám šikovnou strojařku

aneb pokec o vsem co se netyka CNC
takova nase CNC hospudka

Moderátor: sysel

Odpovědět
DwPetr

1. 1. 2025, 9:02

Když si narazí ženskou s dítětem, tak si bere do života i toho původního tátu, a tam dost záleží na vztahu kterej mezi něma je.

Další věc je, že ta ženská bude chtít to stejný co maj na oko ostatní ženský na který kouká na sockách, a to stojí kopec peněz, nic pro kluka co ty peníze potřebuje sypat do podnikání. Ale abys ty peníze mohl vydělat, musíš makat a to je taky špatně, protože bude chtít abys byl s ní. Takže buď budeš mizernej partner, nebo mizernej peněžník.

Prakticky ti budou říkat něco jinýho, ale ve zkutečnosti od tebe budou čekat že budeš bankomat a psycholg, udržbář, taxikář a hromosvod.

Nejlepší rada, nějaká zachovalá panička od nedaleka na prcání, a čas a prachy věnuj do něčeho jinýho.

Jak napsal Shakespeare, "buď věrný sobě samému, z čehož jak den z noci plyne, že tě nikdo víc nezradí".

:D
Naposledy upravil(a) DwPetr dne 1. 1. 2025, 11:02, celkem upraveno 1 x.
H63,GH560,KFD250,HON200,16K20,4C,NK203,SMC8B,OSK36,SH4d,SV4d,BPH20,2UD,SDJ300...
Meki

1. 1. 2025, 9:16

Tom Dvk píše: 1. 1. 2025, 8:13 Tak ono zhasnout seřízenou mašinu a jít něco dělat na zahradě je docela kumšt. :wink: U kusovky ještě snad, ale když ti mašina sype a je třeba to "jenom" odmačkat ... nevěřím, že na rozjezd podnikání stačí 8hod. denně. :(
Souhlasím že na start nestačí 8h. Tím by se ale vyřešil další problém, kdybych měl ženu v dílně tak by do té problematiky možná viděla a neremcala by jako ostatní že trávím hodně času v dílně a taky že investuju tolik peněz do dílny. Navíc i přes to že bych byl dlouho v dílně tak tím že by u mě pracovala by jsme trávili společný čas. Chtěl bych spojit příjemné s užitečným.

Ale berte mě prosím s rezervou a rád si poslechnu že to tak nefunguje, toť jen takové mé mladistvé ideální představy :lol:

Je to průser no, ono když se hodiny pohybujou mez 320-420/měsíc tak je nějaké randění skoro nemožné. Dlouho mi to nevadilo, potom jsem nějakou chvíli spolupracoval s kamarádkou jak jsem psal ale když už bydlím na dílně a celé dny nikoho nepotkám tak mi to chybí. Nechci si stěžovat, věděl jsem do čeho jdu a baví mě to ale jen asi jsem "společenský tvor" a dlouho o samotě není pro mě to pravé ořechové :lol:
Meki

1. 1. 2025, 9:23

zz912 píše: 1. 1. 2025, 8:41 Vykašli se na to, jestli holka strojaří nebo ne. Lepší je když ne, protože je větší šance, že se vyhnete ponorce.

Naopak dneska je doba, kdy oba partneři chtějí dělat kariéru a oba chtějí aby ten druhý pomáhal s domáctností, protože v ní taky bydlí.

Ideální je ženská, která si v životě prošla už nějakýma sračkama s předchozíma chlapama a ví, že peníze nerostou na stromě a že chlap nechodí z práce s prázdnou hlavou.

Klidně se nebraň nějaké s bubnem či hotovým děckem. To pak nějakej blb Vám bude ještě přizpívat do rozpočtu.

Tady akorát bacha, ať neděláš ze sebe jen vola záchranáře. To nefunguje.

A ve tvém věku bych Ti dal radu, ať toho vyzkoušíš co nejvíc. Příjdeš na to, že každá ženská je jiná, avšak jsou všechny stejný.

Každá ženská si nakonec svého chlapa ochočí, ale pokud to bude dělat od začátku, tak ji zahoď a vem další.

Na prvním rande se nechlub, že seš podnikatel v oboru strojírenství. Tohle si ženský různě vysvětlují a pak se jich blbě zbavuje.

Tohle je fakt ze života:
https://m.youtube.com/watch?v=cmump94Mp ... xlag%3D%3D

Naopak bys měl z té dílny vylézt a hledat v nějakém uskupení, dobrovolní hasiči, turisti, lyžaři, dobrovolné divadlo, nebo co já vím.
Děkuju za krásný návod na ženy, popřemýšlím nad tím
zz912

1. 1. 2025, 9:30

LinuxCNC - MESA 7i96
zz912.webnode.cz
Meki

1. 1. 2025, 9:34

Narex píše: 1. 1. 2025, 8:18 Lepšie by bolo keby si našiel ženu ktora má vlastne stroje a váži si ich 😀
Jo to je nápad, vyženit nějakou rozjetou kovoobráběcí firmu a měl bych to bez práce :lol: :lol:

Znám v okolí dvě holčiny které jsou jediné dcery podnikatele ve strojírenství. Ta první má bohužel v hlavě seno. Ta druhá by šla, chytrá, pracovitá atd. ale z pro mě nepochopitelného důvodu chodí s frajerem totálním feťákem :shock: tudy cesta nevede
Axim

1. 1. 2025, 9:49

Meki píše: 1. 1. 2025, 9:16
Tom Dvk píše: 1. 1. 2025, 8:13 Tak ono zhasnout seřízenou mašinu a jít něco dělat na zahradě je docela kumšt. :wink: U kusovky ještě snad, ale když ti mašina sype a je třeba to "jenom" odmačkat ... nevěřím, že na rozjezd podnikání stačí 8hod. denně. :(
Souhlasím že na start nestačí 8h. Tím by se ale vyřešil další problém, kdybych měl ženu v dílně tak by do té problematiky možná viděla a neremcala by jako ostatní že trávím hodně času v dílně a taky že investuju tolik peněz do dílny. Navíc i přes to že bych byl dlouho v dílně tak tím že by u mě pracovala by jsme trávili společný čas. Chtěl bych spojit příjemné s užitečným.

Ale berte mě prosím s rezervou a rád si poslechnu že to tak nefunguje, toť jen takové mé mladistvé ideální představy :lol:

Je to průser no, ono když se hodiny pohybujou mez 320-420/měsíc tak je nějaké randění skoro nemožné. Dlouho mi to nevadilo, potom jsem nějakou chvíli spolupracoval s kamarádkou jak jsem psal ale když už bydlím na dílně a celé dny nikoho nepotkám tak mi to chybí. Nechci si stěžovat, věděl jsem do čeho jdu a baví mě to ale jen asi jsem "společenský tvor" a dlouho o samotě není pro mě to pravé ořechové :lol:
Ahoj známe se z HB
Neznám v okolí takhle šikovného mladého kluka
Na svůj věk máš myslím dobře našlápnuto v podnikání
Jenže je těžké být sám . Zná to každý
Máš hendicap , že nikam nechodíš a , ani nemáš čas
V mém okolí se hodně mladých kupodivu seznámilo přes internet
Je to na dlouhé povídání , tak třeba zase v HB
Držím palce
Třeba tě potká štěstí jak mě :-)
SCHAUBLIN 53, GACK K15 , Weiler Condor 81, RB40, Avia fnc 25, a další
prochaska
Sponzor fora
Kontaktovat uživatele:

1. 1. 2025, 10:47

Tom Dvk píše: 1. 1. 2025, 7:44 Rodinný typ se podle mě úplně vylučuje s šikovnou ženskou k mašině. Za mě je daleko lepší přijít večer z dílny do uklizeného voňavého bytu a sednout k nachystané večeři. Když bude holka v dílně, nebude doma a naopak.
Nemusí být v dílně, jeden může dělat výrobu a druhá obchod :)
Aleš Procháska
fmodel
Kontaktovat uživatele:

1. 1. 2025, 10:59

DwPetr píše: 1. 1. 2025, 9:02

Prakticky ti budou říkat něco jinýho, ale ve zkušenosti od tebe budou čekat že budeš bankomat a psycholg, udržbář, taxikář a hromosvod.

Nebo takhle :lol:

Bože sešli mi muže, který mě bude milovat a zároveň mi bude rozumět, bude mě chápat a bude se mnou soucítit, bude mi naslouchat..."
Najednou se otevřou nebesa a ozve se:
"Poslal jsem ti ho loni v červenci a tys mu řekla, že ho máš ráda jako kamaráda..."
http://www.rm-reznicek.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
robokop
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

2. 1. 2025, 12:44

Hlavne to nelamej prez koleno. Az to bude mit prijit prijde to. Proste se to stane a potkas ji. Nejhorsi je za kazdou cenu si nekoho najit a pak resit ze to neni ono.
Vsechna prava na chyby vyhrazena (E)
lapa
medaile za lepsi forum

2. 1. 2025, 1:06

Do jisté míry ocenuju, že ses zeptal na zkušenosti jiných, ale...

O vztazích a hlavně o zaručených navodech na ně vesměs mluví ti, kterým to buď nevyšlo nebo nebo o tom ví zcela zbla.

Ti, kteří jsou spokojeni, vesměs nemají potřebu o tom plkat, protože vědí, ze zrovna u tohohle je zkušenost zcela neprenosna a výsledek závisí na tolika faktorech, že je to fakt loterie...

Ale možná poradí AI - ta už ví všechno a nejlépe ta nová verze o1...
Ta už prý před tím, než odpoví, prý fakt přemýšlí... Co ti AI marketaci nevymysli... :lol: Ale byznys jede dál....

Sorry - i přes všechny pindy, co jsem právě napsal, ti držím palce a na rozdíl od jistého Grosse to myslím fakt upřímně :).
Kostka těžko vysvětlí úsečce, natož bodu, že život má i jiné dimenze než má ten jejich ...
Thomeeque

2. 1. 2025, 8:04

Meki píše: 1. 1. 2025, 8:09 Není to složitá práce, vhodná pro ženy.
Která by tomudle odolala :lol:
mimooborová naplavenina • kolowratský zázrak™ • NPS • GCU • HirthCalc • ncDP.ino
Mi88ko

2. 1. 2025, 8:17

Tahle?
Přílohy
img_1_1731179883314~2.jpg
SV18RA, Stankoimport2H135, FU2a, F1S, WMW, N1, ArnoPlauert atd....
Tom Dvk

2. 1. 2025, 8:25

Ta ale vypadá, že umí jen klasiku. :mrgreen:
Thomeeque

2. 1. 2025, 8:27

Navíc už žije s tímhle kytaristou :(

kytarista.jpg
Naposledy upravil(a) Thomeeque dne 2. 1. 2025, 10:12, celkem upraveno 1 x.
mimooborová naplavenina • kolowratský zázrak™ • NPS • GCU • HirthCalc • ncDP.ino
Mr. MR

2. 1. 2025, 8:29

Ahoj Meki,
přeju ti, abys našel partnerku, se kterou si budete rozumět a budete se vzájemně repektovat. Pak uvidíš, že je celkem jedno, čím se zabýváte a bude to fajn.
M
Připrav se, hrajem...
https://www.youtube.com/watch?v=HzjNAnEfvxc
Odpovědět

Zpět na „Prevazne nevazne“