Ehmm, co ty nepopsané dráty? Až budeš někdy v budoucnu hledat problém, tak je prokleješ...

Cha cha, na takhle jednoduchej rozvaděč fakt slimfixama neplýtvám
Hodně používám tohleMr. MR píše: ↑4. 1. 2025, 8:56 Ahoj, není to sice dnešní výrobek, ale snad to sem můžu dát. Dělal jsem si prostřihovací nůžky. Je to vybroušené flexou z 6mm hardoxu, číslo nevím, ale vrtal jsem to tvrdokovem. Ne že by střihaly špatně, hliník 1,5 nebo tenký pozink jde dobře, stačí mi to. Poslední fotka ukazuje jedno "zakousnutí". Chtěl bych je v lepším provedení, možná s tenším nožem, i když na střihání čelem je to fajn jak to je. Upnutí ve svěráku mi vyhovuje, mám cit. Nedá se to někde koupit? Nebo jak děláte "vystřihovánky"?
Stejnej vkusZbýňa píše: ↑4. 1. 2025, 9:12Hodně používám tohleMr. MR píše: ↑4. 1. 2025, 8:56 Ahoj, není to sice dnešní výrobek, ale snad to sem můžu dát. Dělal jsem si prostřihovací nůžky. Je to vybroušené flexou z 6mm hardoxu, číslo nevím, ale vrtal jsem to tvrdokovem. Ne že by střihaly špatně, hliník 1,5 nebo tenký pozink jde dobře, stačí mi to. Poslední fotka ukazuje jedno "zakousnutí". Chtěl bych je v lepším provedení, možná s tenším nožem, i když na střihání čelem je to fajn jak to je. Upnutí ve svěráku mi vyhovuje, mám cit. Nedá se to někde koupit? Nebo jak děláte "vystřihovánky"?
https://www.uni-max.cz/prostrihovaci-nu ... NcQAvD_BwE
Dělal jsem s takovýma levnýma hromadu klempířiny na střeše a hafo dalších věcí. Nejde to rychle, ale oproti klasikým nůžkám supr.
Lebo ma seriepafik píše: ↑4. 1. 2025, 9:24Pročs dal manželce koníka, probodenýho roxorem ????zverodoktor píše: ↑3. 1. 2025, 3:23 Ahojte,
síce to bolo ešte pred vianocami, ale snáď sa to ráta. Synovi gyroskop a manželke koníka.