Jak se tiskne "neohmatatelný" panel?
díky
Jak se tiskne "neohmatatelný" panel?
Konstrukce původního panelu je sandwich - 2mm ocelový podkladní plech s děrami pro ovládací prvky plus překryvný hliníkový plech tl.0,5 mm. Ten hliníkový plech byl nastříkán černou barvou a na něm nastříkané symboly. Takže ten hliníkový plech šlo snadno "ohmatat". Dolů šla barva podkladová černá i barva bílá se symboly.
To je ale nádhera. Já mám svůj svěrák ofrézovaný -naštěstí v nefunkčních plochách. Časem jej ale chci vyvařit a dofrézovat do původní podoby. Snad se mi podaří dosáhnout tvé dokonalosti.DwPetr píše: ↑18. 1. 2025, 11:34 Vyčištění, rozfrézovaná rybina vyvařená a vybroušená (zrovna na fotce ta z druhý strany) , našel jsem tomu ještě otočnou základnu, tak to mám komplet, ještě udělám nový štefty, původní byly servaný, doskládám a půjde na frézku. Na fotce je ta zelená jedovatější než ve skutečnosti![]()
20250117_230520.jpg
Vidíš, nemáš mít velkou svářečku.DwPetr píše: ↑19. 1. 2025, 12:13 To nee, to je odrbaný, já jsem úplně mimo časovej komfort.
Pokud budeš chtít něco vařit, vyvařoval jsem to za studena eldou UTP86, nahrubo fortuna zabrousit a zbytek doladit pilníkem aby to bylo alespoň trochu rovný, po pilníku šmirgl, aby to bylo jemnější a po šmirglu ocelákem ve stopkový brusce, to to jakoby zaleští. Pak už jen na barvu a opsat v rybině kde to drhne a doladit. Jo a protože jsem lenošnej vytahovat velkou svářečku, tak tyhle opravy dělám tím nejopovrhovanějším babau trafem...![]()
toje ale krasavec nechceš mi ho vrátit ?DwPetr píše: ↑18. 1. 2025, 11:34 Vyčištění, rozfrézovaná rybina vyvařená a vybroušená (zrovna na fotce ta z druhý strany) , našel jsem tomu ještě otočnou základnu, tak to mám komplet, ještě udělám nový štefty, původní byly servaný, doskládám a půjde na frézku. Na fotce je ta zelená jedovatější než ve skutečnosti![]()
20250117_230520.jpg
Pekný, máme ten istý, len nie tak pekný.DwPetr píše: ↑18. 1. 2025, 11:34 Vyčištění, rozfrézovaná rybina vyvařená a vybroušená (zrovna na fotce ta z druhý strany) , našel jsem tomu ještě otočnou základnu, tak to mám komplet, ještě udělám nový štefty, původní byly servaný, doskládám a půjde na frézku. Na fotce je ta zelená jedovatější než ve skutečnosti![]()
20250117_230520.jpg
Celé bych to překryl tenkým makrolonem, nebude se držet binec v těch prohlubních a krytí lze snadno vyměnit.