A jestli není price tajné, kolik?
...co je doma to se počítá
Ahoj
Gratulace pěkný strojek fajn , že máš všechno příslušenství
Teď se s těmi fngj 20-32 roztrhnul pytel a i ceny hodně moc klesly
Před 15 lety jsem hrozne chtěl fngj20 , ale jsem ji ani pořádně nikde nevidel a sem tam byla vidět maximálně fngj32
A ceny byly nesmysl
Gratulace pěkný strojek fajn , že máš všechno příslušenství
Teď se s těmi fngj 20-32 roztrhnul pytel a i ceny hodně moc klesly
Před 15 lety jsem hrozne chtěl fngj20 , ale jsem ji ani pořádně nikde nevidel a sem tam byla vidět maximálně fngj32
A ceny byly nesmysl
SCHAUBLIN 53,GACK K15,GACK H185,Weiler,Condor 81, RB40, Avia fnc 25, a další
No ono totiž vymírají ve firmách lidi, co by na tom uměli produktivně dělat. Fabriky jsou plný CNC a buď valej série nebo dělaj kusovky, ale pak to je ranec. Dneska aby šikovnýho konvenčního soustružníka a frézaře pohledal... 
Ahoj kluci
Dnes jsem byl na sběráku
Mezi elektroodpadem stal záhadný přístroj s optikou
Nebyl čas zavírali , tak jsem popadl a odjel
Ještě jsem ho nevyložil z auta , ale je uplně stejný jak na foto
Tak ted doma koukám co že jsem to přivezl?
Po chvilce hledání jsem s údivem zjistil že je to Kolposkop
Tedy přístroj na vyšetření specializovaný gynekologický přístroj, sloužící k vyšetření děložního čípku – kolposkopie, dělohy, pochvy a zevních genitálií
No líbí se mi to otočné rameno a poberu nějaká točitka a pofrčí nazpět
Dnes jsem byl na sběráku
Mezi elektroodpadem stal záhadný přístroj s optikou
Nebyl čas zavírali , tak jsem popadl a odjel
Ještě jsem ho nevyložil z auta , ale je uplně stejný jak na foto
Tak ted doma koukám co že jsem to přivezl?
Po chvilce hledání jsem s údivem zjistil že je to Kolposkop
Tedy přístroj na vyšetření specializovaný gynekologický přístroj, sloužící k vyšetření děložního čípku – kolposkopie, dělohy, pochvy a zevních genitálií
No líbí se mi to otočné rameno a poberu nějaká točitka a pofrčí nazpět
SCHAUBLIN 53,GACK K15,GACK H185,Weiler,Condor 81, RB40, Avia fnc 25, a další
Nech ho doma budeš mít dobrej vedlejšák
http://www.rm-reznicek.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
Krásný večer přeji.
Určitě je to škoda vyhodit. Je to stereoskopický mikroskop? Mám jeden doma díky DwPetr (děkuji moc) a je to skvělé. Kolikrát už sem si říkal u soustruhu, jak by se mně tam hodil další.
Věřím, že by se ho velice rádo ujalo dost lidí.
Ondřej
ps. Akorát teda já mám mikroskop na operace očí, ten míří kolmo k zemi. Tyto co jsem slyšel, míří trochu jinam.
MN80, N1, BF20, Strigon MP200M,FH2A, Horný SV13
Tak to jsem rád že pořád slouží. Další takovej už nebude, z toho kovošrotu už nenechají odnést ani šroubek.
Ty okuláry jsi vyřešil předpokládám. Ty mě někdo zobnul před nosem, jen co jsem se otočil pro vozejk
Ty okuláry jsi vyřešil předpokládám. Ty mě někdo zobnul před nosem, jen co jsem se otočil pro vozejk
H63,GH560,KFD250,HON200,16K20,4C,NK203,SMC8B,OSK36,SH4d,SV4d,BPH20,2UD,SDJ300...
Jj slouží, ikdyž už na něj není tolik času.
MN80, N1, BF20, Strigon MP200M,FH2A, Horný SV13
To je na tom to smutný, že ten co je lohl je tak maximálně hodil doma do bedny k ostatním krámům. Pochybuju že měl takovej mikroskop doma, a tohle mu zrovna chybělo.
Pochybuju že byl tak mazanej aby si zjistil co to je a prodával to někde na ebay. Jinak to teda na tom ebayi bylo celý za masakr. Asi je to tam ještě do dnes
Pochybuju že byl tak mazanej aby si zjistil co to je a prodával to někde na ebay. Jinak to teda na tom ebayi bylo celý za masakr. Asi je to tam ještě do dnes
H63,GH560,KFD250,HON200,16K20,4C,NK203,SMC8B,OSK36,SH4d,SV4d,BPH20,2UD,SDJ300...
-
zverodoktor
Ešte k tomu potrebuje tričko
SU32, MN80, FN25, ISEL4433, Jakobsen SJ25, N1, V20, Anycubic Kossel