Prodají vám v kovošrotu materiál?
Celý to bude jen o tom nedělat si starosti s pár nedůležitejma lidma. Nikdo z těch majitelů není 2x zvědavej na to, aby se tam motali v hromadách přehrabovači co tam půl dne hrabou cetky na bazoš. A s těma se svezou i ti co dojedou k hromadě pulmetrovejch tyčí Cr42, nahážou do kufru a mizí zase dělat.
Ty případný černý prodeje jsou vzhledem k objemu pro finančák zanedbatelný, to je jen o tom, že vrátnej si tu pětistovku strčí do vlastní kapsy, stejně jako ekologickej pohled, protože se tam pohybuje takový množství tam a zpět, že nikdo nikdy nedokáže zjistit, jestli když podle příjmu má na place být 1347 tun odpadu, jestli tam skutečně je.
Jinak ze šroťáku hotově jen autobaterie, jinak všechno na účet. Opatření před sběračema z ulice.
Ty případný černý prodeje jsou vzhledem k objemu pro finančák zanedbatelný, to je jen o tom, že vrátnej si tu pětistovku strčí do vlastní kapsy, stejně jako ekologickej pohled, protože se tam pohybuje takový množství tam a zpět, že nikdo nikdy nedokáže zjistit, jestli když podle příjmu má na place být 1347 tun odpadu, jestli tam skutečně je.
Jinak ze šroťáku hotově jen autobaterie, jinak všechno na účet. Opatření před sběračema z ulice.
H63,GH560,KFD250,HON200,16K20,4C,NK203,SMC8B,OSK36,SH4d,SV4d,BPH20,2UD,SDJ300...
Já jsem chodil spoustu let do šroťáku, tam by mi prodali i vlastní bábu, z autovraků se dalo cokoliv odmontovat, plastové díly zdarma. Prodali , ocel, nástrojové oceli, hliník, mosaz, měď, nerez i kabely, elektromotory, dalo se hrabat v elektroodpadu kuchat součástky atd. A nedávno se tam stal smrtelný úraz a už nikomu neprodají ani špendlík.
-
Jo, to bude přesně stejný na jakýmkoliv jiným, kde to ještě umožňujou. Nepovolaná osoba, nepoučená, nevybavená, tam technicky vůbec nemá co dělat. Takže jestli se vám tam něco stane, proboha živýho, tvrďte doktorovi že vám ta ruka upadla naproti na parkovišti!obráběč píše: ↑2. 2. 2025, 12:30 Já jsem chodil spoustu let do šroťáku, tam by mi prodali i vlastní bábu, z autovraků se dalo cokoliv odmontovat, plastové díly zdarma. Prodali , ocel, nástrojové oceli, hliník, mosaz, měď, nerez i kabely, elektromotory, dalo se hrabat v elektroodpadu kuchat součástky atd. A nedávno se tam stal smrtelný úraz a už nikomu neprodají ani špendlík.

Stejně nic nedostanete, neměli jste tam co dělat, a aspoň ušetříte nemalých problémů ty kluky co vás tam ochotně pustili.
Na tom velkým co chodím a prodávají, tak striktně vyžadují výstražnou vestu. Dokonce jsou i ochotní půjčit pokud jste tam poprvý. A jasně, když něco hodíte chlapům, třeba pár klobás nebo šunku či lahev, tak i ochotně poradí co se poslední dobou přivezlo.
Ten blbec, kterej to vyrobil, pač mu zapoměli říct že to nejde vyrobit 

U nás chodievam do dvoch, v oboch v pohode predajú hocičo, dokonca tam máme za retiazkou regál, kde si nejaké veci a náradie môžem dočasne uskladniť. V jednom bez problemov 40 centov z kg, v druhom tiež, alebo priviezť dvojnásobnú váhu, čo je dosť výhodné. Obyčajne som tam v pluse, ale bolo aj tak, že som mal takmer tonu mínus 

To marat: žiješ bohužel v iluzi. Prodávají všichni, prodávají železo, prodávají PC věci sběratelům. Pouze nemůžeš čekat, že když přijde na šroták šulin z ulice, že si sednou na zadek. Dokonce elektro odpad je možné vykupovat pouze od firem a i s tím si nejmenované sběrny velmi snadno poradí. Katíky vyřezané z aut na ulici, opět podobné téma. Prodávat se offiko nic nesmí, co peklo sežeře to už místo nesmí opustit, říká legislativa. Business prodejů šlape dobře a nikdo nechce starosti. Znám 2 soudruhy, kteří se tímto žíví na HPP s přijmem pres sto tis měsíčně.
To máš ale někde VO ceny ne?
Já jsem hobík, takže Kondor je jediná možnost. Nic jiného blízko nemám. Proto hledám alternativu.
uz jsem nakupoval parkrat tady:
https://www.mzhutni.cz/e-shop-c677/
nemam to rozhodne u baraku, ale ceny pro normalniho civila, i pri par kusech uz dokazou kompenzovat cas a cestu.
t.
https://www.mzhutni.cz/e-shop-c677/
nemam to rozhodne u baraku, ale ceny pro normalniho civila, i pri par kusech uz dokazou kompenzovat cas a cestu.
t.