Středící svěrák, svěráček
Pravidla fóra
Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .
Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .
Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
-
Ahojte, vidím že každý chce zveráčik
. Sú tieto niečím výnimočné v porovnaní s tými 63 mm napr. z Paulimot v podstate za tú istú cenu?

SU32, MN80, FN25, ISEL4433, Jakobsen SJ25, N1, V20, Anycubic Kossel
-
Nieje zač, ja mám doma od nich už 3 
Já se přiznám, že jsem nějak ztratil kontakt a neměl jsem páru, že se nový koupí za takovou dobrou cenu. Nicméně, ten prezentovaný zde vypadá možná trochu solidněji (např. výměnné čelisti)..? Paulimot pro porovnání zde.zverodoktor píše: ↑8. 2. 2025, 12:20 Ahojte, vidím že každý chce zveráčik. Sú tieto niečím výnimočné v porovnaní s tými 63 mm napr. z Paulimot v podstate za tú istú cenu?
Dík, T.
mimooborová naplavenina • kolowratský zázrak™ • NPS • GCU • HirthCalc • ncDP.ino
Ahoj, tak se dostávám pomale k odbavení a svěráčků mám po kupě 4ks. Možná někdy v budoucnu přijde ještě možnost dalších... Postupně jak jste mi psali: mstreicher, Thomeeque, Rider 79, ovi-ivo (akrij, NUN).. Kdo z vás má ještě zájem napište mi sz rovnou s údaji zásilkovny a pinknu vám je. A jeden pár měkkých čelistí (kdyžtak na ně udělám výkres)
-
S tými čeľusťami vyzerajú fakt dobre. Ak sa nejaký uvoľní, hlásim sa oňho
!

Napsal jsem SZ. Předběžný zájem i o ty měkké čelisti, kolik za ně? Dík, T.Dawca2 píše: ↑11. 2. 2025, 1:25 Ahoj, tak se dostávám pomale k odbavení a svěráčků mám po kupě 4ks. Možná někdy v budoucnu přijde ještě možnost dalších... Postupně jak jste mi psali: mstreicher, Thomeeque, Rider 79, ovi-ivo (akrij, NUN).. Kdo z vás má ještě zájem napište mi sz rovnou s údaji zásilkovny a pinknu vám je. A jeden pár měkkých čelistí (kdyžtak na ně udělám výkres)IMG_7040.JPEG
mimooborová naplavenina • kolowratský zázrak™ • NPS • GCU • HirthCalc • ncDP.ino
-
- Kontaktovat uživatele:
Taky tam máš sz.
Sm16, Avia Fnb25, Jones&Shipman 540ap