Konečně zase zbranové téma. Nejprce tě vyvedu z omylu o typicky české firmě. Jen místo českého Honzy je vlastníkem ANDREY GURIN a KSENIA GURIN což jsou myslím typicky česká jména

Je to asi šumák, ale lhaní mi nějak prostě vadí.
Bullpup a přesná střelba uplně nepůjde dohromady, Máš relativně slušný rozpočet, podívej se po něčem kolem 45-65J s možností dávkování. Současně bych u podobného výkonu určitě šel do cal.22 Počitej s nutností tlumiče, dost už to štěká. Střílení na zahradě pokud máš sousedy moc nepujde. Navíc lidi jsou už po událostech maximálně hysterický. Dáš 3 hlučnější rány a babka vedle volá zásahovku a ta ihned vyráží. Dostaneš na držku a potom se všechno vysvětlí.
Tp Modros: Krale mám, konkrétně Punchera. Musíš si hlídat kus a případně do 14 dnů bez udání důvodu vyměnit. Můj kus má krásnou ořechovou pažbu a slušné zpracování. Ten samý kolegy v 6.35 má osu pažby celkem slušně mimo osu zbraně. Na funkci rostlináře to vliv nemá. Problém Turku jsou obecně závity, často univerzální stoupání zarvané na lapidlo. Když vyndavám manometr a vidím, že 300 bar drželo lepidlo .. vím je tam malá dírka, ale dobry pocit z toho nemám. Přesto za ty peníze dříve kokolem 20tis KralArms myslím super. Na 50m dírku na 100m tácek od piva. Přestavěno z 16 na 45J.
To Mikki: tyhle fotky můžu vidět stále, konečně se cítím jako doma, moje krevní skupina a tohle typuju na 15cm PZ.

Kdybys chtěl pustit něco od např. Daystate, pro např. Wolfíka je místo vždycky, tak si určo písneme

Sočasně by se mi líbila i trošku nášlápnutá pistole na ženskou ruku.
P.S. Ta šedivka na kraji ve skříni to je Griffin Special ?
Závěrem bych zvážil ZP. Pokud nejsi debil je to jen 500 otázek. Mladej se je nadrtil za 3dny a napsal na plnej. Máš to za pár tis za noty a nejebeš ses lahví a těžkým kvérem. Ideální je obojí a dříve mě to také bralo. Ted stejně skončila doba, kdy se dá venku picat a např. malorajda nejsou starosti. Vyberu si hračku, hodim do střelecké tašky pár krabiček a jedu. V případě zájmu ti přípravu na ZP uděláme
P.S. Pokud budeš ladit, tak mám volné Chrono, přecházím na radar.