Co jste dneska bastlili?
Nazdar.
Nie dneska ale včera ale predsa. Konečne som niektoré stroje presťahoval do dielne. Všetko v pohode ale Vr4 neviem či je 2250 kg ako uvádza manuál. Tam sme boli len taka tak. Je to teraz len dočasne cca na mieste ale už budú aspoň v teple.. Môžem pomaličky spojazdnovať.
Dobré bolo že cca 8-10 ton železa som dal do dielne. U nás celý deň okolo 0-2 stupňov . pravdaže dielňa 5 stupňov po sťahovaní. Zapol som kúrenie okolo 14:00 ale ani večer okolo 18:00 nebola teplota nad 16 stupňov. Tie studené stroje držia teplotu masívne. Odmeral som teplomerom. Kde bolo železo tenšie teplota kovu 8-9 stupňov. ale tam kde bola masa kovu ako napríklad podstavec VR-4 ky len 5-6 stupňov. ale ráno už je celkom fajn.ešte pár dní a bude ok.
Nie dneska ale včera ale predsa. Konečne som niektoré stroje presťahoval do dielne. Všetko v pohode ale Vr4 neviem či je 2250 kg ako uvádza manuál. Tam sme boli len taka tak. Je to teraz len dočasne cca na mieste ale už budú aspoň v teple.. Môžem pomaličky spojazdnovať.
Dobré bolo že cca 8-10 ton železa som dal do dielne. U nás celý deň okolo 0-2 stupňov . pravdaže dielňa 5 stupňov po sťahovaní. Zapol som kúrenie okolo 14:00 ale ani večer okolo 18:00 nebola teplota nad 16 stupňov. Tie studené stroje držia teplotu masívne. Odmeral som teplomerom. Kde bolo železo tenšie teplota kovu 8-9 stupňov. ale tam kde bola masa kovu ako napríklad podstavec VR-4 ky len 5-6 stupňov. ale ráno už je celkom fajn.ešte pár dní a bude ok.
to je strašně jednoduchý
prodej tu Prahu, kup si někde statek a je to

sorry, musel jsem
Obvykle se dějí věci obvyklé. Méně často se dějí věci neobvyklé a zcela vyjímečně se dějí věci vyjímečné...
Masturn 40 CNC, Hermle UWF1200H CNC a pár klasik
http://www.radialengine.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.autopejsek.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
Masturn 40 CNC, Hermle UWF1200H CNC a pár klasik
http://www.radialengine.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.autopejsek.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
Když na venkově nemají metro

http://www.rm-reznicek.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
A kdo ty tuny syslátů bude stěhovat ven

SM16A, FN20, 3E710B, CDC7-2, HO02, CO2laser, Fiber.. propagator www.atreon.cz
Tipujem máš dielňu v pivnici. ak sa mýlim tak nečítať ďalej.
neďaleko odo mňa má kamarát v pivnici dielňu. jednoducho to vyriešil tak že vedla domu nechal vykopať jamu.vybetónovali sme spodok na úrovni pivnice / pravdaže odtok boky všetko/
prebúrali sme stenu , vsadili bránu, a aj do pivnice si napúšťal veľmi pekné stroje. no má výšku asi len 2,50. neviem presne. plocha pred tou pivničnou bránou asi tak 2x2,40 metra / brána 2,40/.
len mi vadí a za to ho otravujem stále že si ani doteraz neurobil okolo tej jamy zábradlie. má tam demontovatelné schody.
- Krutor
- Sponzor fora
- Kontaktovat uživatele:
Já myslím, že to je dobře, že teplota v dílně Ti stoupala pomalu. Když strčíš vymrzlý stroj rychle do tepla, tak se orosí a mohl by chytnout lišku.
Orosení je žádoucí pouze v určitých případech
Jinak krásná dílna a krásné stroje
Orosení je žádoucí pouze v určitých případech

Jinak krásná dílna a krásné stroje

Petr Spáčil
Kdyby sklep....tiborius píše: ↑13. 2. 2025, 12:13Tipujem máš dielňu v pivnici. ak sa mýlim tak nečítať ďalej.
neďaleko odo mňa má kamarát v pivnici dielňu. jednoducho to vyriešil tak že vedla domu nechal vykopať jamu.vybetónovali sme spodok na úrovni pivnice / pravdaže odtok boky všetko/
prebúrali sme stenu , vsadili bránu, a aj do pivnice si napúšťal veľmi pekné stroje. no má výšku asi len 2,50. neviem presne. plocha pred tou pivničnou bránou asi tak 2x2,40 metra / brána 2,40/.
len mi vadí a za to ho otravujem stále že si ani doteraz neurobil okolo tej jamy zábradlie. má tam demontovatelné schody.

Asis u Charona nikdy nebyl, má to v podzemí v protiatomovým bunkru, kam se jde po schodech a pak lomenou chodbičkou, kterou nemám ani k hajzlíku

Zase to ale bude poslední dílna, kam si budeme jezdit opravovat samopaly a drony až nastane apokalypsa

[quote=tiborius post_id=512557 time=1739448794 user_id=13434
Ahoj pěkné stroje
Ja taky ted , jak ty stehoval do provizorní dílny stroje . Zítra to jdu dostehovat.
Některé stroje musím i prodat
Jsem na tom stejně .Jo mam je taky na paletách ,které jsem si upravil z europalet na míru pod stroj , aby nezabírali moc místa , když je stroj menší a na každou europaletu jsem dal na vrch palety pod spodek stroje ještě příčné vedle sebe prkna a nebo desku překližku . To kvůli roznesení váhy a kroucení.
Jen jsem chtěl říci , že některé tvoje palety pod stroji jsou obyčejné a né zesílené eurovky a chtělo by to vylepšit . Uz mi takto paleta ne eurovka pod strojem zničehonic praskla
Ahoj pěkné stroje
Ja taky ted , jak ty stehoval do provizorní dílny stroje . Zítra to jdu dostehovat.
Některé stroje musím i prodat
Jsem na tom stejně .Jo mam je taky na paletách ,které jsem si upravil z europalet na míru pod stroj , aby nezabírali moc místa , když je stroj menší a na každou europaletu jsem dal na vrch palety pod spodek stroje ještě příčné vedle sebe prkna a nebo desku překližku . To kvůli roznesení váhy a kroucení.
Jen jsem chtěl říci , že některé tvoje palety pod stroji jsou obyčejné a né zesílené eurovky a chtělo by to vylepšit . Uz mi takto paleta ne eurovka pod strojem zničehonic praskla
SCHAUBLIN 53, GACK K15 , Weiler Condor 81, RB40, Avia fnc 25, a další
Tak jsem včera smontoval hoblovku s protahem Rojek msp 310a r.v 1995 kterou jsem koupil v kovošrotě za 4000 kč a nějaké drobné. Je tam čyř nožový válec je ve slušném stavu podle opotřebení se zdá že moc nejela. Chybí akorát pravítko a vypínač což je prkotina. Opravit jsem musel akorát plechy . Je s podivem co lidi vyhodí do kovošrotu