To mi hlava nebere toto
Pravidla fóra
Toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem.
Toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem.
-
- Kontaktovat uživatele:
Sm16, Avia Fnb25, Jones&Shipman 540ap
-
- Kontaktovat uživatele:
Asi movity kutil
Jako jineho kupce si predstavuji dost tezko.

U kámoše ve firmě kupovali SV 18 za nějak 300 - před asi 7 lety. Od nějakých našich přátel na východ. Vím, že to vraceli, protože to bylo přeštětkovaný. Vyběhaný. Čekali slušnou GO a kulový.
Ono už tady nic není - myslím v EU, kdo by ty soustruhy dělal. A tyhle klasický stroje mají pořád svoje uplatnění. Čína není už zajímavá ani cenově /nedej bože kvalitou/. I když neříkám, že taky neumí. Ale je to hop nebo trop. Jednou pěkná věc, podruhé krám.
Tady o foru se nemá cenu bavit, to není pro nějakého obchodníka zajímavé. Půlka lidí tu pláče, co by chtěli do dílny a pak se tu něco objeví a nikdo to nechce.
Ono už tady nic není - myslím v EU, kdo by ty soustruhy dělal. A tyhle klasický stroje mají pořád svoje uplatnění. Čína není už zajímavá ani cenově /nedej bože kvalitou/. I když neříkám, že taky neumí. Ale je to hop nebo trop. Jednou pěkná věc, podruhé krám.
Tady o foru se nemá cenu bavit, to není pro nějakého obchodníka zajímavé. Půlka lidí tu pláče, co by chtěli do dílny a pak se tu něco objeví a nikdo to nechce.
Ahoj kluci
Viděl jsem novou nepoužitou S28 zelenou , z patky prodala se za 200t
Vím že na barvě nezáleží ale Ten lak žádné pořádně vykytování a přebroušení Za 345t hrůza Halt nedělal to pro sebe , ale na kšeft
Viděl jsem novou nepoužitou S28 zelenou , z patky prodala se za 200t
Vím že na barvě nezáleží ale Ten lak žádné pořádně vykytování a přebroušení Za 345t hrůza Halt nedělal to pro sebe , ale na kšeft
SCHAUBLIN 53, GACK K15 , Weiler Condor 81, RB40, Avia fnc 25, a další
-
- Kontaktovat uživatele:
Cena napr SV18 alebo SUI40 po poriadnej GO je cca 15-20t evri. To nie sú mašiny na kutenie doma v garáži, to je na komerčnú strojársku výrobu. A firmy to veľmi radi zaplatia, nakoľko za tie peniaze sa v rovnakej kvalite nedá kúpiť nič.
BalazKovo.sk
- robokop
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
ale da
problem je ze je to jeste drazsi
klasicky novy konvencni soustruh v solidni kvalite bude tak v dvojnasobne cene jako tvoje zminovana GO, proto to prekupnici ani nezkousi davat do nabidek a kupuje se to primo od vyrobcu
problem je ze je to jeste drazsi
klasicky novy konvencni soustruh v solidni kvalite bude tak v dvojnasobne cene jako tvoje zminovana GO, proto to prekupnici ani nezkousi davat do nabidek a kupuje se to primo od vyrobcu
Vsechna prava na chyby vyhrazena (E)
-
- Kontaktovat uživatele:
SV18 alebo SU40 za 20t E pochopim. Co mi hlava neberie je 60+ rocny sustruh za 15t E. Prave vzhladom k tomu, ze ta cenovka je pre niekoho, kto to chce do firmy. Ale ten stroj uz na produkcnu strojarinu moc nebude.
Mam stejný názor. Byl to na chvilku můj první funkční soustruh .Vzpomínám když jsem ho kdysi kupoval , tak majitel mi dal beze slova ,do ruky sluchátka . Udiveně jsem se na něj podíval a zeptal se ho “Na co jsou ta sluchátka ?”mstreicher píše: ↑18. 2. 2025, 6:28 SV18 alebo SU40 za 20t E pochopim. Co mi hlava neberie je 60+ rocny sustruh za 15t E. Prave vzhladom k tomu, ze ta cenovka je pre niekoho, kto to chce do firmy. Ale ten stroj uz na produkcnu strojarinu moc nebude.
A on suše odpověděl “ to budete potřebovat”. . Měl pravdu . Ta rovná kola v záběru a Zrovna tenhle se nějak navíc nepovedl a tak strašně řval
SCHAUBLIN 53, GACK K15 , Weiler Condor 81, RB40, Avia fnc 25, a další
Kamarád kdysi S28 komentoval : "Ta dělá rámus už jako obrázek v katalogu".Axim píše: ↑18. 2. 2025, 6:47Mam stejný názor. Byl to na chvilku můj první funkční soustruh .Vzpomínám když jsem ho kdysi kupoval , tak majitel mi dal beze slova ,do ruky sluchátka . Udiveně jsem se na něj podíval a zeptal se ho “Na co jsou ta sluchátka ?”mstreicher píše: ↑18. 2. 2025, 6:28 SV18 alebo SU40 za 20t E pochopim. Co mi hlava neberie je 60+ rocny sustruh za 15t E. Prave vzhladom k tomu, ze ta cenovka je pre niekoho, kto to chce do firmy. Ale ten stroj uz na produkcnu strojarinu moc nebude.
A on suše odpověděl “ to budete potřebovat”. . Měl pravdu . Ta rovná kola v záběru a Zrovna tenhle se nějak navíc nepovedl a tak strašně řval
Jinak stroje se dnes dostávají do rukou // dědictvím a tak ... // lidem co tomu nehoví a mají pocit, že z toho vytlučou majlant. Zbytečně bych se s tím nezatěžoval.
Tumlíku, někdo ti asi ukradl stroj
A dokonce do Příbrami.
https://stroje.bazos.cz/inzerat/1984529 ... 102-vm.php

-
Aj s miestnosťouAris píše: ↑20. 2. 2025, 9:45 Tumlíku, někdo ti asi ukradl strojA dokonce do Příbrami.
IMG_0943.png

SU32, MN80, FN25, ISEL4433, Jakobsen SJ25, N1, V20, Anycubic Kossel
Že se někdo chlubí něčím co nemá je fakt projev debility. V televizi je to vidět docela často.
Že ale někdo nabízí vymazlený stroj k prodeji je asi docela podvod. To snad počítá s tím, že až zájemce dorazí, tak mu řekne "sorry, ale ta mašinka z obrázku už je fuč ale máme tu takovou trochu horší" ?!? To mi hlava nebere toto.