CNC pokec Havl. Brod 27.2.2025 16:00 - s přednáškou
Dobře, stavim se. Pošli prosím do SZ adresu a telefon.
Škoda že ty srazy jsou dycky koncem tejdne, to jsem už z Práglu v čudu, bejt to od pondělí do středy, tak tam jsem pečenej vařenej
Dvakrát jsem byl a je to super akce
Škoda že ty srazy jsou dycky koncem tejdne, to jsem už z Práglu v čudu, bejt to od pondělí do středy, tak tam jsem pečenej vařenej

Dvakrát jsem byl a je to super akce

Už si to vzal Jeníček.
Až se oteplí budu kydat v hale a tam je toho ještě paleta. Budu na tebe myslet.
V hale je nyní zima jak za oltářem a krom toho mám koleno po operaci a skákat na Destu bych asi nezvádl.
Jestli bude jeste neco co by zbylo, vzal bych si taky nejake hrnkove a miskove kotouce na N1.
SV18RA, Stankoimport2H135, FU2a, F1S, WMW, N1, ArnoPlauert atd....
- R - stick
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Momentílně mě napadlo .....
Potřebuji se zbavit tiskárny Oki C5900 a kopírky Xerox Workcentre 5020 (čb kopírka, formát A3) U té Oki bude potřeba vyměnit válec na černém toneru - měnil jsem ho za neoriginální a černou tiskne dost problematicky. Jinak barvy jsou OK, a je v ní nový fuser (zapékací jednotka)
Pokud by někdo oba, nebo jeden z přístrojů chtěl, tak to mohu přivézt na sraz. K té okině mám ještě neoriginální barevné tonery a další zapékací jednotku, za toto bych už ale chtěl nějakou úhradu - ale na té se dá domluvit.
Potřebuji se zbavit tiskárny Oki C5900 a kopírky Xerox Workcentre 5020 (čb kopírka, formát A3) U té Oki bude potřeba vyměnit válec na černém toneru - měnil jsem ho za neoriginální a černou tiskne dost problematicky. Jinak barvy jsou OK, a je v ní nový fuser (zapékací jednotka)
Pokud by někdo oba, nebo jeden z přístrojů chtěl, tak to mohu přivézt na sraz. K té okině mám ještě neoriginální barevné tonery a další zapékací jednotku, za toto bych už ale chtěl nějakou úhradu - ale na té se dá domluvit.