CNC pokec Havl. Brod 27.2.2025 16:00 - s přednáškou

fmodel
Kontaktovat uživatele:

28. 2. 2025, 6:10

Příště to klapne ,zatím se potím a cucám čajíčky.
http://www.rm-reznicek.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
Axim

28. 2. 2025, 6:25

Ahoj kluci ja byl v jednom kole
Tak píši až teď
Poděkování Víťovi za organizaci výborná jak vždy na jedničku
Všem dárcům děkuji za zbytky plastů sem tam se mi fakt kousek hodí
Dovolte abych se trochu rozepsal
Obzvlášť velké poděkování Zexnerovi . Když se onehdá někde diskutovalo o stárnutí litiny a pro mě neznámý člen se nabídl, že uvažuje o tom , že by předal zkušenosti. Kliknul jsem si na jeho profil a viděl věk 23 let , tak jsem si řikal , co nám chce říkat
Osobně jsem se mu po přednášce ,na srazu omluvil . Dlouho jsem neviděl takhle mladého kluka , s takovým zapálením pro věc . Jeho přednáška byla fakt zajímavá . Škoda že nebylo dost času , aby nám povyprávěl více . Třeba někdy příště? Moc děkuji
SCHAUBLIN 53, GACK K15 , Weiler Condor 81, RB40, Avia fnc 25, a další
Martin.54

1. 3. 2025, 8:09

Ahoj kolegové, také se připojím k zástupu děkujících. Super akce, skvělé povídání, stejně postižení lidé. Pokud to půjde, rád se i příště zúčastním. Chlapci, ať se daří. Ahoj.
zexner

1. 3. 2025, 8:29

Ahoj, musím taky poděkovat za pěkný sraz a za to, že jste mě tam nechali kdákat tak dlouho. No pravdou je, že jsem si to doma moc nezkoušel, a nenapadlo by mě kolik času padne na okomentování pár fotek. Když bude zájem, můžu to někdy v budoucnu doplnit ikdyž je mi jasný, že musím ke slovu pustit i někoho jiného :D Nedělá se to ale snadno, je toho prostě hodně co říct :lol:
Zbyněk
robokop
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

1. 3. 2025, 8:57

Koukam o kolik jsem prisel. Bohuzel jsem byl mimo CR a ten den prijel az v 18 do prahy uplne hotovej. Snad nekdy priste.
Vsechna prava na chyby vyhrazena (E)
testone
Sponzor fora

1. 3. 2025, 10:17

i já děkuju za hodně hodně zajímavou přednášku jak vypadá slévárna litiny "zevnitř"
....
škoda toho násilnýho ukončení, ale zase chápu že tam byly i jiný zájmy a nelze se zavděčit všem
Obvykle se dějí věci obvyklé. Méně často se dějí věci neobvyklé a zcela vyjímečně se dějí věci vyjímečné...
Masturn 40 CNC, Hermle UWF1200H CNC a pár klasik
http://www.radialengine.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.autopejsek.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
chb

1. 3. 2025, 7:57

začnu poděkováním za přednášku od Zexner, je vidět že umí. Navíc je ochoten se o tyto znalosti s námi podělit.

Domlouvali jsme se odhaden na 45 minutách s možností to dle zájmu prodloužit. Nicméně, když po dvou hodinách to vypadalo, že nejsme ani v polovině toho co vše může ukázat, využil jsem svého "práva" a ukončil to.

Již dříve jsme měli přednášky a už tam jsem si uvědomil, že najít téma, které by zaujalo všech 25 účastníků na celý večer prostě nejde.

Beru tyto večery jako setkání šikovných lidí různých oborů a zájmů. V průběhu večera se přeskupují menší skupiny k nějakému tématu na základě něčí otázky nebo někdo předvede co umí - třeba výrobu čokolády (a byla dobrá). Každý si tak trochu přijde na své, může se přidat k tomu co ho zrovna zaujme nebo si jen nezávazně s někým popovídat. Po ukončené přednášce vznikla menší skupina která se tematu odlévání litiny dále věnovala a vydrželo jim to na celý večer.

když to shrnu - děkuji že jezdíte, jste fajn parta :-)
Víťa - BF20 - upraveno na CNC + Mach3 + SS, soustruh CJM250, MK3 Průša, ostřička nástrojů
R - stick
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

2. 3. 2025, 10:03

Já jsem dorazil trochu později, takže jsem chytl přednášku, když byla zrovna v nejlepším. NO, čuměl jsem jak vyoraná myš - protože až do té doby jsem o tom věděl akorát to, že se to taví a lije do forem. Zexnerovi bych chtěl tímto složit poklonu - je málo takto zapálených lidí s takovými znalostmi o svém oboru. A jsem moc rád, že zrovna v této době takoví ještě existují. Bylo to prostě super.
Zdenek Valter

2. 3. 2025, 11:49

chb píše: 1. 3. 2025, 7:57 ........

když to shrnu - děkuji že jezdíte, jste fajn parta :-)
Díky Víto především Tobě a to mluvím určitě za všechny, že do Havl Brodu jezdíme tak rádi!!
Takže to je zejména Tvoje zásluha ;-)
Hobbík - obráběč i 3D tiskař začátečník - strojní park je konečně instalován
Zdenek Valter

2. 3. 2025, 11:51

zexner píše: 1. 3. 2025, 8:29 Ahoj, musím taky poděkovat za pěkný sraz a za to, že jste mě tam nechali kdákat tak dlouho. No pravdou je, že jsem si to doma moc nezkoušel, a nenapadlo by mě kolik času padne na okomentování pár fotek. Když bude zájem, můžu to někdy v budoucnu doplnit ikdyž je mi jasný, že musím ke slovu pustit i někoho jiného :D Nedělá se to ale snadno, je toho prostě hodně co říct :lol:
Zbyněk
Zbynďo, zbyla tam na stole malá krabička s těmi vzorky litiny. Bohužel jsem jí nechal na Moravě.
Budeš jí potřebovat?
zexner

2. 3. 2025, 5:58

Zdenek Valter píše: 2. 3. 2025, 11:51
zexner píše: 1. 3. 2025, 8:29 Ahoj, musím taky poděkovat za pěkný sraz a za to, že jste mě tam nechali kdákat tak dlouho. No pravdou je, že jsem si to doma moc nezkoušel, a nenapadlo by mě kolik času padne na okomentování pár fotek. Když bude zájem, můžu to někdy v budoucnu doplnit ikdyž je mi jasný, že musím ke slovu pustit i někoho jiného :D Nedělá se to ale snadno, je toho prostě hodně co říct :lol:
Zbyněk
Zbynďo, zbyla tam na stole malá krabička s těmi vzorky litiny. Bohužel jsem jí nechal na Moravě.
Budeš jí potřebovat?
Aha, to bude asi ta páčka ze soustruhu, co jsem vyráběl novou. Určitě to teď nepotřebuju, jestli by bylo možné to dovést na nějakou další akci tak budu rád
Zdenek Valter

2. 3. 2025, 7:15

zexner píše: 2. 3. 2025, 5:58
Zdenek Valter píše: 2. 3. 2025, 11:51
Zbyněk
Budeš jí potřebovat?
Aha, to bude asi ta páčka ze soustruhu, co jsem vyráběl novou. Určitě to teď nepotřebuju, jestli by bylo možné to dovést na nějakou další akci tak budu rád
Přesně tak cca do měsíce jí budu mít u sebe a pak jí dovezu.
Odpovědět

Zpět na „Srazy, akce, výstavy, burzy“