tak o tohle se musím podělit, plácnu to sem jako kopii našeho dopisování, fak to stojí za to.
Jednoduše, položili jsme rgb ledky do dlažby, profil, pojezdový kryt, utěsněno, vyzkoušeno při montáži. Dneska jsem naprogramoval řídící systém a při zkouškácj jeden tří čip uprostřed vadná červená... Průser. Telefonát, nabídka jestli nedorazí jejich technik na posouzení reklamace. No a pak v mailu romám, stojí to za to

A pak mi kokot ještě napíše mimo, že on by použil jiný pásek IP68 a dá mi odkaz. No napsal jsem mu že je kokot, protože pásek má šížku 12mm a profil 11,2mm a pojezdný jiný nenabízejí. Na to nic chytrého neodepsal...
to děláte pro sebe, ne pro mě
V případě dalších dotazů či nejasností mě neváhejte kontaktovat
S pozdravem
Novotný Josef
T-LED s.r.o.
Žitná 23/610
Praha 1, 110 00
Česká republika
GSM: 604 307 120
www.t-led.cz
reklamace@t-led.cz
------ Původní zpráva ------
Od info@mksystem.cz
Komu "'T-LED s.r.o.'" <reklamace@t-led.cz>
Datum 28.02.2025 16:43:12
Předmět RE: Re[6]: Reklamace RGB pásku
Ano, ale pak to nevyžadujte, že jsme měli…
Howg
MK
From: T-LED s.r.o. <reklamace@t-led.cz>
Sent: Friday, February 28, 2025 4:32 PM
To: info@mksystem.cz
Subject: Re[6]: Reklamace RGB pásku
tím spuštěním na hodinu si kontrolujete jen svoji práci
Konec
S pozdravem
Novotný Josef
T-LED s.r.o.
Žitná 23/610
Praha 1, 110 00
Česká republika
www.t-led.cz
reklamace@t-led.cz
Od info@mksystem.cz
Datum 28.02.2025 16:27:21
Předmět RE: Re[4]: Reklamace RGB pásku
Jasně ale na aku to nedáte. A teda já to nikde v datasheetu ani v instalačních pokynech o té hodině nevidím…
A tím tento případ a komunikaci ukončuji, díky
MK
Sent: Friday, February 28, 2025 4:24 PM
Subject: Re[4]: Reklamace RGB pásku
vždycky chceme prvně fotky detailní, jak jsem psal, při takovéto montáži jste měli zapnout naplno alespoň na hodinu a pak zakrytovat
S pozdravem
Novotný Josef
T-LED s.r.o.
Žitná 23/610
Praha 1, 110 00
Česká republika
www.t-led.cz
reklamace@t-led.cz
Od info@mksystem.cz
Datum 28.02.2025 16:21:25
Předmět RE: Re[2]: Reklamace RGB pásku
Dobrý den
Proto jsem telefonicky nabízel, jestli nechcete prohlídku technikem, odpověď byla že to neděláte…
Viděl jsem spoustu chyb po někom, co jsem zákazníkům opravoval, takže chápu.
MSpolymer mám dlouhodobě vyzkoušený, pevný, pružný, odolný. Akvarisťák je jen nezávadný silikon, aby neotrávil faunu a floru v akvárku,
nic jiného, ale proč ne, je to také ok.
Napadám přístup, zavolám nabídnu posouzení technikem, pošlu fotky, dostane se mi předešlé odpovědi.
Pro mě je to v překladu, chybu jste si udělali vlastní vinou, reklamaci řešit nebudeme, nikdy jsme neviděli že by byl pásek vadný.
Zkouška na baterii ( akumulátor ) znamená že si položený pásek na ní rozsvítím postupně r g b a komplet, jinak když v hale nemáte ještě přívod, to bohužel nejde. Mám na to stabilizovaných 12V ( nebo 24V ) z mojí akumulátorové mikropájky, která chodí na 22V aku hilti, protože na ně mám všechny stroje. Jinak je to můj vývoj a výroba přesně pro pokládku ledek.
Ale neřešte to, čas strávený dokazováním a reklamací dokážu využít smysluplněji a prací pro klienta. Já si už nové na výměnu objednal.
Děkuji Kučera
Sent: Friday, February 28, 2025 3:57 PM
Subject: Re[2]: Reklamace RGB pásku
Dobrý den,
nevím jaké máte zkušenosti, znám montážníky co dokážou
tyto kryt se většinou lepí akvaristickým lepidle, je pevné a pružné, pokud Vám to bude teplem pracovat, nevím co udělá polymer transparent, Takže vy jste to položili a nezapli? nerozumím, zkoušce na baterku.
A nenapadejte náš přístup, jaký zase? známe co dokážou montážníci, my potřebujeme doložit, že se provádělo vše podle pravidel, třeba jste dělal vše dobře, nevím, nebyl jsem u toho, jak jsem psal, přejeďte, rozdělám 100 rolí, jediná nebude vadná. Několikrát jsem byl osobně na reklamacích pásků, kde se dušovali kolik toho nalepili a jak jsou dobří, když jsme tam přišel, nestačil jsem se divit, tak proto taková obrana.
S pozdravem
Novotný Josef
T-LED s.r.o.
Žitná 23/610
Praha 1, 110 00
Česká republika
www.t-led.cz
reklamace@t-led.cz
Od info@mksystem.cz
Datum 28.02.2025 15:41:58
Předmět RE: Reklamace RGB pásku
Dobrý den
Nalepil jsem asi tak deset kiláků pásků, takže celkem mám ponětí jak se k nim chovat…
Ano čip je ulomený od toho šroubováku kterým jsme to vyndavali, proto tam je fotka před, nevím čím lepíte podlahové profly, ale já zásadně ms polymerem transparent, jelikož profil není kanál a do showromu občas přijede mokré nebo zasněžené auto. A drží to fest.
A voda je celkem prevít, když nepoškodí spoje, tak její dlouhodobá přítomnost odlepí pásek ( i když by mělo dojít k odparu, není moc kudy), který se zvlní. Pokud nechci poškodit sousední kryty, nezbývá než zničit jeden a ten nahradit.
Už jste zkoušel sletovat pásek uprostřed, pokud ho z obou stran nemůžete mít nad profilem? Musíte ho nalepit a pak hliník odvede tolik tepla, že v nejlepším vyrobíte studený spoj a žádná mikropákjka ale trafoška nebo kopyto. A tím si zase riskujete poškození gelové vrstvy nad čipy.
V této zakázce jsem položil cca 120m pásků do podlah, vše ok, tenhle jediný má vadu, netuším proč.
Ano zkoušeli, ale když ještě nemáte kam dát rozvaděč s řídícím systémem, zkusíte to na baterii, bliknete s tím na pár desítek sekund a hotovo. Kdybych si všimnul vady, okamžitě bych vyměnil a neřešil.
Takže bohužel mám zase pocit, že se snažíte chybu hodit na mě…. Narovinu, já se z ceny 2m krytu a pěti metrů pásku nepo…, ale myslel jsem si že máte celkově lepší přístup, nakupuji u vás celkem dost a nikdy jsem reklamaci neměl…
Děkuji Kučera
Sent: Friday, February 28, 2025 1:58 PM
Subject: Re: Reklamace RGB pásku
Dobrý den
tak nechápu, proč na to používáte hrubou sílu, čím jste lepili ten kryt?
dále na pásku vidím zlomený čip, což může být příčina , že Vám nesvítila ta červená
Mimo jiné se pásek dá opravit výměnou toho 5cm modulu, nemusíte hned bourat celých 5m.
Všechny pásky procházejí výstupní kontrolou, a že by nesvítil modul jsem nezažil. při montáži se na to nesmí nikdy šlápnout, zlomit.
Než jste dali kryt jste si to rozsvítili? ono pokud je to zlomený to může svítit , až se to zahřeje, tak to může zlobit, musíte si to zapnout, nechat alespoň hodinu svítit a pak zakrytovat.
S pozdravem
Novotný Josef
T-LED s.r.o.
Žitná 23/610
Praha 1, 110 00
Česká republika
www.t-led.cz
reklamace@t-led.cz
Od info@mksystem.cz
Komu info@t-led.cz
Datum 28.02.2025 13:26:56
Předmět Reklamace RGB pásku
Dobrý den
Dle naší telefonické domluvy posílám fotky vadného segmentu RGB ledek, v třech čipech uprostřed 5 metrového pásku nesvítí červené čipy, druhé dva svítí.
Musím zničit krycí opál v podlahových lištách a odtrhnout 5 m pásku, který už nevrátím.
Děkuji za vyřízení, materiál na opravu si objednávám nový, jelikož v poddělí se musí opravit, domluvili jsme se takhle.
Děkuji
S pozdravem Kučera