Středící svěrák, svěráček
Pravidla fóra
Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .
Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .
Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
-
SZ ja!
SU32, MN80, FN25, ISEL4433, Jakobsen SJ25, N1, V20, Anycubic Kossel
No jestli nebudeš dodržovat pořadí, jak se lidi hlásili, tak tě někdo asi bací
Prostě je uspokojuj jak se ve vláknu hlásili o nákup
Proto v tom růžovém nahoře jsou závazná pravidla 

Prostě je uspokojuj jak se ve vláknu hlásili o nákup

SM16A, FN20, 3E710B, CDC7-2, HO02, CO2laser, Fiber.. propagator www.atreon.cz
Dnes vyzvednuto -
Děkuji
Je fakt super, původně jsem ho myslel na frézku, ale tam ho je vyloženě škoda prasit.
Takže půjde na brusku, je geniální dá se na magnet upnout ve třech na sebe vzájemně kolmých osách.
Zcela veřejně se znovu stavím na konec fronty,
kdyby jich bylo dost tak prosím ještě o jeden, případně klidně i dva
(jako paralelní a ten další pak na tu frézku...)

Je fakt super, původně jsem ho myslel na frézku, ale tam ho je vyloženě škoda prasit.
Takže půjde na brusku, je geniální dá se na magnet upnout ve třech na sebe vzájemně kolmých osách.
Zcela veřejně se znovu stavím na konec fronty,
kdyby jich bylo dost tak prosím ještě o jeden, případně klidně i dva
(jako paralelní a ten další pak na tu frézku...)
BLEDÁ ZÁVIST 
Nutně potřebuju taky takovýhle svěráček s tvrdýma i měkýma čelistma
Kde se dá takový pořídit? co to je za výrobek a čí prosím?
To je upá nádhera úplný skvost!

Nutně potřebuju taky takovýhle svěráček s tvrdýma i měkýma čelistma

Kde se dá takový pořídit? co to je za výrobek a čí prosím?
To je upá nádhera úplný skvost!
Vládo zastav prosím prodej levné elektřiny na burzu a nákup drahé pro nás čechy
Je to zvláštní český fenomén 
A: Jé, hele, tady se stojí fronta. "Dobrý den, na co se tu čeká?"
B: "Já nevím, ale je tu dost lidí, tak tady taky čekám"
A: "Aha, tak se řadím za vás"
C: "Čau, co se tu děje?"
A+B: "Nevíme"
C: "Ty vole, tady tak rychle přibejvaj lidi, že to bude něco fakt zajímavýho. Radši si stoupnu za vás, ať mi nic neuteče"
Tak já se teda taky stavím do fronty

A: Jé, hele, tady se stojí fronta. "Dobrý den, na co se tu čeká?"
B: "Já nevím, ale je tu dost lidí, tak tady taky čekám"
A: "Aha, tak se řadím za vás"
C: "Čau, co se tu děje?"
A+B: "Nevíme"
C: "Ty vole, tady tak rychle přibejvaj lidi, že to bude něco fakt zajímavýho. Radši si stoupnu za vás, ať mi nic neuteče"
Tak já se teda taky stavím do fronty