Roboticky sraz praha 28 brezen 2025
-
Promiň ne do konce března, ale kovozemědělci u nás pracují na plný výkon od 15.unora. Do 15. února bývají nepříjemné mrazy. Letos se to o týden protáhlo a teď musíme makat. V týdnu v hokně a o vejkendu na roly. Už aby nám posunuly hodiny na letní čas.
- Zdenek Valter
- Zdenek Valter
Super dám si to do kalendáře 

Hobbík - obráběč i 3D tiskař začátečník - strojní park je konečně instalován
- Zdenek Valter
Ještě prosím napiš kdy začnem 

Hobbík - obráběč i 3D tiskař začátečník - strojní park je konečně instalován
Ahoj, tak zrovna v tento pátek máme hlavní cvičení na VŠ které je samozřejmě povinné a neúčast je odměněna nějakým postihem, mám za to že dostaneš jen zápočet ale nemůžeš ke zkoušce, týmto se teda velmi omlouvám a moji účast prozatím ruším, mrzí mne to
Jediné že bych vymyslel nějakou obchůzku tohoto nesmyslu který zrovna mě v tomto předmětu nic nedá, neházím flintu do žita
Hezký den,
Maty

Jediné že bych vymyslel nějakou obchůzku tohoto nesmyslu který zrovna mě v tomto předmětu nic nedá, neházím flintu do žita

Hezký den,
Maty
- robokop
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
A to bude do noci? Protoze my tu jiste budem strasit do hodne pozde. A budem radi kdyz dorazis klidne i pozdeji. Rychly uvod do jogovani klidne zopakuju mnohokrat a pendanty robotu ti ukazu.
Vsechna prava na chyby vyhrazena (E)
Nee, to vubec ne, ale jestli něco mezi 16:00 a 16:30 budeme končit, z brna do prahy to je při dobré dálnici cca 2,5 hodky, tak proto trochu váhám, do pátku jsem totiž ještě ani nevěděl v kolik přesně budeme končit, protože milostpaní to ještě neměla vymyšlené za těch 30 let co to učí
( pardon za to vyjadřování ke “studovaným lidem” ale na tuto babu tam nadává kde kdo)

Co to je za VŠ? Na ČVUT nepamatuju žádnýho masochistu, co by chtěl dělat něco důležitýho v pátek po obědě. Jednou takhle v práci udělal jeden magor meeting pro 30 lidí ze střední Evropy do pátku do 17h a byl tam sám