Sonda Heidenhain - TS220, kabelová
Pravidla fóra
Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .
Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .
Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
- TS220 + kabel + originál box + doteky + držák
Cena sondy : 43 tis. Kč bez DPH.
Ihned k dispozici.
CNC: frézování 4-osy, Heidenhain iTNC530, soustruhy Heidenhain 4110, Fanuc Oi TC, 3x drátové řezačky, až Z+400, (+9let praxe)
CAD/CAM: SolidWorks 2015, HSMWorks 2016, MasterCam X5, X6, Kovoprog
můžu doložit fakturou, holt kradnú všeci a to ještě držák mám ze staré sondy asi ta nová krabica dělá tu cenu nebo ta vaše cena není košér, já ji mám z HEIDNu z Prahy.
Pokud chcete své tvrzení doložit poptejte ji znovu dnes a přiložte sem fakturu. Můžu vám pak dát za pravdu.
Pokud chcete své tvrzení doložit poptejte ji znovu dnes a přiložte sem fakturu. Můžu vám pak dát za pravdu.
CNC: frézování 4-osy, Heidenhain iTNC530, soustruhy Heidenhain 4110, Fanuc Oi TC, 3x drátové řezačky, až Z+400, (+9let praxe)
Jafi:
1500x27=40500.-CZK
43000.-CZK
Je v tom nějak významný rozdíl který by se nedal vysvětlit momentální náladou obchodníka a třeba poskytnutou slevou (5,8%) nebo něčím takovým?
1500x27=40500.-CZK
43000.-CZK
Je v tom nějak významný rozdíl který by se nedal vysvětlit momentální náladou obchodníka a třeba poskytnutou slevou (5,8%) nebo něčím takovým?
Obvykle se dějí věci obvyklé. Méně často se dějí věci neobvyklé a zcela vyjímečně se dějí věci vyjímečné...
Masturn 40 CNC, Hermle UWF1200H CNC a pár klasik
http://www.radialengine.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.autopejsek.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
Masturn 40 CNC, Hermle UWF1200H CNC a pár klasik
http://www.radialengine.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.autopejsek.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
Kecy jsou krásné dolož fakturu.
Mám to se zárukou 2 roky, (už rok). A cenu na faktuře mám 53 tis. a sleva byla na 45 tis. vše bez DPH. Takže mě nějaké laciné řeči jsou naprd. Seřízení vůči kuželu v ceně.
A tu cenu dolož, budu informovat heiden. o šíření nějaké slevy. a eura a SK už mě začínají pomalu srát.
Toto je na uživatele " Jafi" - máš vůbec peníze ? tak nerej.
Mám to se zárukou 2 roky, (už rok). A cenu na faktuře mám 53 tis. a sleva byla na 45 tis. vše bez DPH. Takže mě nějaké laciné řeči jsou naprd. Seřízení vůči kuželu v ceně.
A tu cenu dolož, budu informovat heiden. o šíření nějaké slevy. a eura a SK už mě začínají pomalu srát.
moho potvrdit, sice u jineho draheho zarizeni, ze je normalni rozdil v cene i 30% GB/DE/CZ a to to zbozi jde objednat e-shopem ..
na dotaz v CZ proc takova cena, ze by jsme nakoupili v CZ, ale prirazku 30% nedame, prisli keci o podpore, servisu atd. coz u daneho vyrobku bylo uplne mimo
.
takze moznee je vsechno.
tomik.
na dotaz v CZ proc takova cena, ze by jsme nakoupili v CZ, ale prirazku 30% nedame, prisli keci o podpore, servisu atd. coz u daneho vyrobku bylo uplne mimo

takze moznee je vsechno.
tomik.
Dratenik píše:Kecy jsou krásné dolož fakturu.
Fakturu by som ti dolozil, ale to by som musel ist k byvalemu zamestnavatelovi.
Viem, že ta cena bola do 1500€ určite nie viac.
Tipek tak zarypal s tou sondou ze sa nedalo zachranit uz nic.
A ja do nikoho nerypem, len konstatujem za kolko nam ju ponukli!
Peniaze mam a Heindenhain sondu nám netreba, pouzivame Renishaw
Viem, že ta cena bola do 1500€ určite nie viac.
Tipek tak zarypal s tou sondou ze sa nedalo zachranit uz nic.
A ja do nikoho nerypem, len konstatujem za kolko nam ju ponukli!
Peniaze mam a Heindenhain sondu nám netreba, pouzivame Renishaw
Ok, dýmka a kafe míru.