Vřeteno G-PENNY 2,2kW ER20

Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .

Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
Pravidla fóra
Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .

Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
Odpovědět
stanekl

6. 5. 2023, 9:45

Prodám plně funkční vzduchem chlazené vřeteno G-PENNY 2,2kW ER20 24 tis. ot/min. s keramickými ložisky.

Součástí je držák vřetene, matice a konektor pro připojení. Při utahování kleštiny mi vypadl nástroj a kousla se mi matice. Musel jsem ji odřezat, závit protáhnout očkem a koupit matici novou. Závit je tedy opravovaný, ale plně funkční, sám jsem to takto nějakou dobu provozoval.

Krátce jeté, vyměnil jsem za výkonější.

Cena 3.000Kč.
Přílohy
IMG_1855.JPG
sqad87

7. 5. 2023, 12:35

Mohol by si prosim odfotit ten zavit v mieste poskodenia? Predpokladam teda, ze s novou maticou a chybajucou castou zavitu je to nevyvazene - ako velmi to vibruje (najviac a pri akych otackach) v celom rozsahu otacok - je to citelne?

Ja prave nad podobnym vretenom uvazujem, ale nerad by som kupil nieco poskodene, co potom budem lutovat, ze som nekupil nove...
stanekl

8. 5. 2023, 2:57

Poškození je vidět na foto, schválně jsem to takto fotil. Nevyvážení jsem nepozoroval, i když je pravda, že matice není na vřetenu vyvážená. Takto jsem to ještě asi půl roku používal a nejsem si vědom jakékoliv změny oproti původnímu stavu.
stanekl

24. 3. 2025, 9:25

Stále aktuální, cena 2.000Kč
petyrekk

25. 3. 2025, 4:16

SZ
KDO NIC NEDĚLÁ,NIC NEPOKAZÍ.
stanekl

9. 4. 2025, 2:49

Prodáno, možno smazat
Odpovědět

Zpět na „Prodej“