Prodám plně funkční vzduchem chlazené vřeteno G-PENNY 2,2kW ER20 24 tis. ot/min. s keramickými ložisky.
Součástí je držák vřetene, matice a konektor pro připojení. Při utahování kleštiny mi vypadl nástroj a kousla se mi matice. Musel jsem ji odřezat, závit protáhnout očkem a koupit matici novou. Závit je tedy opravovaný, ale plně funkční, sám jsem to takto nějakou dobu provozoval.
Krátce jeté, vyměnil jsem za výkonější.
Cena 3.000Kč.
Vřeteno G-PENNY 2,2kW ER20
Pravidla fóra
Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .
Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .
Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
Mohol by si prosim odfotit ten zavit v mieste poskodenia? Predpokladam teda, ze s novou maticou a chybajucou castou zavitu je to nevyvazene - ako velmi to vibruje (najviac a pri akych otackach) v celom rozsahu otacok - je to citelne?
Ja prave nad podobnym vretenom uvazujem, ale nerad by som kupil nieco poskodene, co potom budem lutovat, ze som nekupil nove...
Ja prave nad podobnym vretenom uvazujem, ale nerad by som kupil nieco poskodene, co potom budem lutovat, ze som nekupil nove...
Poškození je vidět na foto, schválně jsem to takto fotil. Nevyvážení jsem nepozoroval, i když je pravda, že matice není na vřetenu vyvážená. Takto jsem to ještě asi půl roku používal a nejsem si vědom jakékoliv změny oproti původnímu stavu.