Prodej Ložisek

Pravidla fóra
toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem
DJLOZISKA
Kontaktovat uživatele:

15. 6. 2010, 2:31

Dobrý den,
nabízíme kvalitní ložiska mnoha výrobců a typů za nejnižší ceny.
V případě potřeby se na nás neváhejte obrátit.

Můžete rovněž zde na fóru poptávat nebo zadávat dotazy.

Děkuji. S pozdravem,

David Janecký www.djloziska.cz
Velkoobchod a maloobchod valivými ložisky www.djloziska.cz ZKL,FAG,SKF,ZVL,DKF,INA,KOYO,NTN,NACHI,CX,URB,GPZ,USSR APOD.
lapa
medaile za lepsi forum

15. 6. 2010, 8:57

Několik (možná konstruktivních) poznámek, proč jako (zmlsaný) hobík asi nenakoupím:
* Až vyjímky (pár řádků) je cena 0. Mailově domlouvat je pro mne ztráta času.
* V kontextu předchozího bodu mi zmínka o nejnižších cenách přijde jako irelevantní.
* "Katalog" to asi není, spíše seznam. Jako (neznalý) hobík hledám podle typu (kuličkové, jehlové, axiální ...), podle rozměrů, atd.... Tady se absolutně nechytám.
* Nevím, za jakých podmínek nakoupím. Zase platí bod o mailové domluvě.

Ale můžu být skutečně zmlsaná vyjímka ze spokojeného davu.
CZ_Pascal

16. 6. 2010, 6:06

Naprostý souhlas. Stránky kde není jednoznačne uvedeno co za kolik opouštím okamžitě :twisted: . Zajíce v pytli nekupuji a abych se kvuli ušetření 5 procent ceny doprošoval 10ti ruznych takovych rádoby-prodejců o cenu tak to si raději těch X korun priplatim a pohodlne si vyberu material/zboží tak, abych na nej mněl. Pro ty co nenakupují po vagónech je to myslím efektivnější než ztrácet čas žebráním o cenovou nabídku.

Naštěstí je zatím dostatek kteří se za své ceny nemusí stydět :D
Josef
Sponzor fora

16. 6. 2010, 6:12

Třeba má tak nízké ceny, že je má strach zveřejnit, aby mu ostatní prodejci a překupníci nepřišli rozbít hubu.....

Jinak, u takových partyzánů jsem ochoten koupit až když to jinde nemohu sehnat. Stojí ta ztráta času a někdy i peněz za telefon, než zjistím cenu, za to? Mně zpravidla ne.
DJLOZISKA
Kontaktovat uživatele:

16. 6. 2010, 6:43

Stranky ještě nejsou komplet hotove na zminene ceny a automaticke aktualizace ze skladoveho systemu cekame.
---------------------------------------------------------------------------------
Proto jsem zalozil tohle tema aby se zde dalo poptavat, neni nic jednodussiho nez napsat poptavam lozisko XXXX nebo kulickove lozisko rozmeru AxBxC 2ks napr. ale pokud Vam nestoji usetreni penez za cca 2 minuty casu ok.

Takze Vas prosim nespamovat tady nesmyslama a Vasima postrehama a nechteto tu pro lidi, kteri pripadny zajem budou mit. Diky.
Velkoobchod a maloobchod valivými ložisky www.djloziska.cz ZKL,FAG,SKF,ZVL,DKF,INA,KOYO,NTN,NACHI,CX,URB,GPZ,USSR APOD.
lapa
medaile za lepsi forum

16. 6. 2010, 7:14

DJLOZISKA píše:... Takze Vas prosim nespamovat tady nesmyslama a Vasima postrehama ... Diky.
Vazeny pane,
ad 1/ Se spamovanim to nema nic spolecneho. Zde jde o diskusi.
as 2/ Ze by to byly nesmysly, to si taky nemyslim.
ad 3/ Sve postrehy si budu (zrejme i budeme) psat i dal. Jediny, kdo ma pravo palce dolu, je mistni admin/moderator.

Myslim, ze jste trochu ulitl, ale je to vase promo ...
Krutor
Sponzor fora
Kontaktovat uživatele:

16. 6. 2010, 7:30

Podporuji všechny, co reagovali na nabídku djloziska. My jsme zde většinou hobbíci, což automaticky znamená, že cena je pro nás jedno z nejdůležitějších kritérií.

Navíc si myslím, že firma, která se musela uchýlit k takovémuto náboru zákazníků, na tom asi nebude nejlépe, protože "tonoucí se stébla chytá". A my jsme tady jako to stéblo. Většina z nás potřebuje jen velmi malé množství ložisek, a to je pro prodejce spíše hodně práce a málo obratu.

Celkově na mě komerční nabídka na tomto serveru působí spíše rušivě, i když je to docela k tématu. Ale zakázané to tuším není, takže přeju hodně obchodních úspěchů.
Petr Spáčil
trnkav

16. 6. 2010, 7:44

Viz. nedávné téma Ceny jsou tajné:
MN 80, R 12, Mazak QT8, VR2, V20, LR2, UME 200-2x, KV-250,
DJLOZISKA
Kontaktovat uživatele:

16. 6. 2010, 8:26

Vazeny pane za nabidkou zde nic nehledejte, pouze jsem nahodou narazil na tohle forum tak jsem to skusil a jestli uvazujete takhle: viz. tonouci se stebla chyta a proc prodavat hobikum apod. tak jste asi nikdy nepodnikal nebo a pokud ano tak se divim ze vubec existujete, kazdy zakaznik je dobry i kdyby si koupil jen blbost za par kč PROČ PROBOHA MU TO NEPRODAT? Par malych zakazniku udela dohromady peknou trzbu s vyssi pridanou hodnotou.

Jak jsem uvedl vyse nechte zde PROSIM prostor pro lidi kteri zajem budou mit, opravdu me nebavi se zde s Vama dohadovat. Ceny tajne nejsou staci cist vyse, stranky jsou nove a pracují na nich aby vse bylo provazane a automaticke. Diky
kovohemil
Sponzor fora
Kontaktovat uživatele:

16. 6. 2010, 8:43

Nebudu komentovat předchozí příspěvky, ale mě se to zdá seriozní ,když budu chtít, tak se tady zeptám na konkrétní ložisko a můžou se cenu dovědět i všichni zde na foru . Já osobně nic proti nenamítám . Jestli stím má někdo problém tak se přeci nemusí k tomu vyjadřovat :D
Snad už bude brzo ATC

http://www.kovohejduk.websnadno.cz/
trnkav

16. 6. 2010, 9:01

Toš přidám se po druhé.
Poptávám ložiska 7007. Jaká je cena těchto ložisek.
Děkuji za nabídku.
MN 80, R 12, Mazak QT8, VR2, V20, LR2, UME 200-2x, KV-250,
Amatér
Kontaktovat uživatele:

16. 6. 2010, 9:16

Je pravda, že stránky ponúkajúce tovar, ale neuvádzajúce ceny okamžite zatváram práve kvôli ukecaným predajcom po telefóne. Tiež je pravda, že pokiaľ predávajúci nepoužíva sústavne superlatívi v spojení s výrobkom, mnohokrát sa človek dozvie omnoho viac zaujímavých informácií. Na tejto stránke má odkaz názov Katalog položek ktorý nemá za povinnosť úvádzať ceny. Nakoľko programujem webové aplikácie myslím si, že tento web je vopred stavaný na nacenenie, ako aj reakciu zmeny ceny vlastníka, čoho reakciou je informácia "Akční cena". Nachádza sa tam aj stav skladových zásob, čo mi príde v budúcnosti spolu s cenou ako veľmi plodná informácia. Pravdepodobne pôjde o automatizovaný výstup z účtovného programu, ktorý asi nie je ešte hotový a momentálne položky sú možno zadávané ešte ručne.

Tým chcem povedať, aby ste ho ihneď nezatracovali. Môj známy má VO a MO na ložiská, guferá a pod. a pohľad do gigantického zoznamu tovaru z jeho účtovníctva u mňa vyvoláva zvracanie.
CZ_Pascal

17. 6. 2010, 6:10

Naše reakce (nebo alespon ta moje) přece nebyly myšleny negativne. Pouze jsme upozornili na fakt ze stranky kde neni uvedena cena prosta automaticky vetsina z nas zavira. Bylo to mysleno jako urcita informace - pohled nas kupujicich. Pokud chystate uvedeni cen tak vas tento nas odpor k utajenym cenam nemusi vubec trapit a muzete se tesit ze budeme vsichni radi u Vas nakupovat :D
robokop
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

17. 6. 2010, 6:39

nekdy to utajovani muze mit dobry duvod
napriklad kdyz je problametika soucinnosti produktu slozitejsi

ja jsem napriklad mel dlouhe vysvetlovani ze system na soustruh TA nelze samostatne prodat protoze nelze pripojit na libovolny driver KM a tezko vysvetlil ze nejsem podvodnik kdyz si trvam na tom ze jediny pouzitelny system je TD ktery je 3x drazsi
ta informace totiz nikde neni napsana a zakaznik si myslel ze ho beru na hul a mysli si to asi dodnes

nebo jsem mu to proste mel prodat a nechat ho bejt at si pak koupi jeste sadu pohonu
Vsechna prava na chyby vyhrazena (E)
DJLOZISKA
Kontaktovat uživatele:

17. 6. 2010, 9:59

trnkav píše:Toš přidám se po druhé.
Poptávám ložiska 7007. Jaká je cena těchto ložisek.
Děkuji za nabídku.
Dobrý den,

záleží na provedení ložisek na jak vysoké otáčky by ložisko mělo být a jakého výrobce byste si představoval ceny začínají na 400 až po 5000 kč/ ks bez DPH.

např:
levnější varianta KBS - USA 7007 B 400 Kč/ks bez DPH
ZKL 7007 CTPA C4 2050 kč/ks bez dph
SKF/FAG dle provedení od 2200 - 4500 Kč/ks bez DPH
Odpovědět

Zpět na „Nákup“