Otočný stůl
Pravidla fóra
Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .
Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .
Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
- skodamotor
- Kontaktovat uživatele:
- skodamotor
- Kontaktovat uživatele:
Zamluveno
Jakto? Nikde nevidím žádný požadavek na koupi od místního člena. To odporuje pravidlům tohoto fóra.
No já nevím, podle mě to pravidlům neodporuje. Nikde není psáno že nemůžeš inzerovat někde jinde, jen se nesmí davat odkaz. Takže zamluveno se vůbec nemusí vztahovat k členovi fóra a Prodávající jen informoval o stavu nabídky.
No, pravidlo je (vizte v zahlavi):
Pravidlo bylo poruseno, nikde se neobjevil nejdriv verejny pozadavek, nejdriv bylo "Zamluveno".
Takze zalezi jen na arbitrovi ... (asi admin), jak bude posouzeno/reagovano - ale protoze zijeme, kde zijeme, tak to asi dopadne jako obvykle
.
No a protoze kompletne zmizel i puvodni text inzeratu - ale myslim, ze obsahoval jen technicke udaje - tak se ani neda o nic (v pripadnych namitkach) oprit
.
Ledaze by nekdo chtel prohrabnout archiv
.
Pravidlo bylo poruseno, nikde se neobjevil nejdriv verejny pozadavek, nejdriv bylo "Zamluveno".
Takze zalezi jen na arbitrovi ... (asi admin), jak bude posouzeno/reagovano - ale protoze zijeme, kde zijeme, tak to asi dopadne jako obvykle

No a protoze kompletne zmizel i puvodni text inzeratu - ale myslim, ze obsahoval jen technicke udaje - tak se ani neda o nic (v pripadnych namitkach) oprit

Ledaze by nekdo chtel prohrabnout archiv

Kostka těžko vysvětlí úsečce, natož bodu, že život má i jiné dimenze než má ten jejich ...
-
- Kontaktovat uživatele:
Takže jaký má být správný postup, pokud se to prodalo mimo fóra a kupující není členem?
Sm16, Avia Fnb25, Jones&Shipman 540ap
no přijde mi to jako slovíčkaření. Kupující se má ozvat, v tomto případě se za něj ozval sám prodávající. Já osobně v tom nevidím problém. Není to první případ v poslední době, ale tam to nikomu nevadilo.
Celé by mi to mohlo být jedno, otočák jsem koupit nechtěl. Ale ten lynč mi nebaví.
Celé by mi to mohlo být jedno, otočák jsem koupit nechtěl. Ale ten lynč mi nebaví.
Ad slovickareni - moderni spolecnost je postavena na slovech a jejich vyznamech a kontextech - takze kdyby o tobe nekdo napsal , ze jsi xxx (dosad si sam, na co jsi citlivy), tak by ses ozval nebo bys byl spokojen s tim, ze to jen slovickareni ...?
Nebo je to primo kampaaan ...

Nebud citlivka a hlavne si neplet pojmy - lync vypada uplne jinak ...
Kostka těžko vysvětlí úsečce, natož bodu, že život má i jiné dimenze než má ten jejich ...
Tak citace koupi nikde nebyla, rezervace take ne.
Sam autor napsal ze uz je to "pase"
Proste je to pryc a tim to pro me konci.
SV18RA, Stankoimport2H135, FU2a, F1S, WMW, N1, ArnoPlauert atd....
To je jednoduché. Nabídku je třeba nejdříve zrušit. Pak to teprve nabídnout mimo forum.mstreicher píše: ↑31. 3. 2025, 4:30 Takže jaký má být správný postup, pokud se to prodalo mimo fóra a kupující není členem?