Nova, nikdy nepouzita oddelovacia doska.
Ze by 100,-€ ?
https://store.mesanet.com/index.php?rou ... earch=7i77
Mesa 7i77
Pravidla fóra
Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .
Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .
Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
Zdravím, mě by zajímalo zda by se k této desce dalo sehnat i schéma zapojení součástek a jejich označení (na této desce). Nemyslím tím zapojení této desky do obodů - to vím že je dostupné v návodu, ale zajímalo by mě zapojení na této desce. Protože když si ji pořídím, chtěl bych vědět jak jsou tam zapojené obvody vstupů a výstupů a součástek atd. Jako když si koupím arduino nebo ESP32 tak to také vše vím než to vše zapojím. To samé u testovacích desek MCU a FPGA atd. Ví někdo zda se to dá někde sehnat? schéma zapojení a posis PCB a součástek? Přeci jen montovat něco na 5ti tunovou mašinu se 6ti servama a 25m/min posuv to chce mít jistotu 

Vládo zastav prosím prodej levné elektřiny na burzu a nákup drahé pro nás čechy
-
Ja bych kdyztak o tu kartu mel zajem. Nahodou 5i25 k ni nemate?
Měl bych tu když tak navíc 7i92Petr Špůrek píše: ↑25. 3. 2025, 9:49 Ja bych kdyztak o tu kartu mel zajem. Nahodou 5i25 k ni nemate?

Ten blbec, kterej to vyrobil, pač mu zapoměli říct že to nejde vyrobit 

-
Zdravím, teď jsem vývoj mesakaret nesledoval. Ta 7i92 nahradí starou 5i25? Jinak jsem se díval ze občas objednáte s USA větší množství. Potřeboval bych ovládat mesa kartou analogové serva. Co jsem teď videl tak 7i97T nahrazuje dvojici 5i25 a 7i77. Každopádně pan se s tou 7i77 neozval.
ano, 7i92 je v podstatě ethernetová verze těch PCI 5i25 nebo 6i25. Pokud chceš ovládat analogové serva tak znám tři možnosti, kromě zmíněných 7i77, 7i97T ještě by šla použít SmartSeriálová karta 7i83 a připíchnout např. k kombinaci 7i96s+7i85, nebo dražší 7i95TPetr Špůrek píše: ↑26. 3. 2025, 8:30 Zdravím, teď jsem vývoj mesakaret nesledoval. Ta 7i92 nahradí starou 5i25? Jinak jsem se díval ze občas objednáte s USA větší množství. Potřeboval bych ovládat mesa kartou analogové serva. Co jsem teď videl tak 7i97T nahrazuje dvojici 5i25 a 7i77. Každopádně pan se s tou 7i77 neozval.