Toho já se právě bojím.
Nejprve se dozvím, že nemám uvedenou toleranci rozměrů dle ISO 2768 mK.
A nakonec se může stát, že odhadnutá cena bude tak obrovská, že se mi těch pět až deset kusů nevyplatí poptávat.
Případně bych mohl dostat dobrou radu, ať si to raději sám napižlám na Proxxonu MF 70.
Co jste dneska bastlili?
pošli fotku, podobný podložky jako má Thomeeque mám schovaný
- LukasGunther
- Kontaktovat uživatele:
mimooborová naplavenina • kolowratský zázrak™ • NPS • GCU • HirthCalc • ncDP.ino
- Krutor
- Sponzor fora
- Kontaktovat uživatele:
To: Thomeeque
Je obdivuhodné, co všechno dokážeš udělat na malém soustruhu. Taky jsem v mládí frézoval na modelářském soustruhu, ale dneska už si to nedovedu představit
Mám radost, že zlaté české ruce ještě žijí a pracují (samozřejmě powered by zlatá česká hlava
)
Je obdivuhodné, co všechno dokážeš udělat na malém soustruhu. Taky jsem v mládí frézoval na modelářském soustruhu, ale dneska už si to nedovedu představit

Mám radost, že zlaté české ruce ještě žijí a pracují (samozřejmě powered by zlatá česká hlava

Petr Spáčil
Děkuju za pochvalu
Většinu těch postupů jsem asi někde okoukal, furt sjíždím nějaké youtuby, ale trochu hlavy (a rukou) v tom je, no
Až bude dílna, bude i frézka, to už tohoto improvizování budu mít myslím tak akorát
Pěkný den, T.

mimooborová naplavenina • kolowratský zázrak™ • NPS • GCU • HirthCalc • ncDP.ino
-
- Kontaktovat uživatele:
Montážny prípravok pre jeden plastový diel strešného okna na aute. Diel v nom drží perfektne, akurát sa po nalepení nedá vybrať
. Takže musím vymyslieť úpravu, aby bol montážny na viac ako jedno použitie. Čakal som skôr opačný problém, že ten diel v tom nebude držať, preto som tie koncové diely len tlačil a nefrézoval. Takže to bolo rozumné rozhodnutie....