hliníkové profily na výrobu dveří

Odpovědět
RaS

30. 5. 2025, 2:35

netušíte někdo kde sehnat hliníkové profily na výrobu dveří případně něco co by se dalo na tuto aplikaci použít? originál profil je od Gritecu. který samostatné profily nedodává ..
křídlo dveří je profil je cca 40x50 s praporci na obě strany cca 15mm a s drážkou pro těsnění se středovou dírou na závit M8
rámový profil je cca 50x50 s praporcem a středovou dírou

zkusil jsem Alutec, ehliník ALMS - ten má jakly s praporcem
ale nic vhodného jsem nenašel..

netuší někdo?

děkuji
věčný rýpal,který musí mít poslední slovo, odpůrce low-cost zařízení končících v naprosté většině případů v hromadě šrotu
uživatelé hýbátek, kteří mají z mých příspěvků celoživotní trauma nechť si mé příspěvky VYPNOU
RaS

30. 5. 2025, 2:52

pro upřesnění dveře bez nároku na tepelněizolační vlastnosti, výplň je pouze hliníkový plech..
věčný rýpal,který musí mít poslední slovo, odpůrce low-cost zařízení končících v naprosté většině případů v hromadě šrotu
uživatelé hýbátek, kteří mají z mých příspěvků celoživotní trauma nechť si mé příspěvky VYPNOU
miv

30. 5. 2025, 10:17

RaS píše: 30. 5. 2025, 2:35 netušíte někdo kde sehnat hliníkové profily na výrobu dveří případně něco co by se dalo na tuto aplikaci použít? originál profil je od Gritecu. který samostatné profily nedodává ..
křídlo dveří je profil je cca 40x50 s praporci na obě strany cca 15mm a s drážkou pro těsnění se středovou dírou na závit M8
rámový profil je cca 50x50 s praporcem a středovou dírou

zkusil jsem Alutec, ehliník ALMS - ten má jakly s praporcem
ale nic vhodného jsem nenašel..

netuší někdo?

děkuji
Napadá mne https://www.askmt.com/. Ti také prodávají AL profily.
Odpovědět

Zpět na „hliníkové profily“